O româncă de 23 de ani a murit la Budapesta. Mama fetei nu-şi permite repatrierea din salariul de poştaş

Tânăra a fost descoperită spânzurată în Budapesta, cu motivele acestui gest tragic rămânând neclare. Primarul comunei Balc a fost cel care a adus la cunoștința publică această veste tragică.
Filip Stan
01 nov. 2023, 16:59
O româncă de 23 de ani a murit la Budapesta. Mama fetei nu-şi permite repatrierea din salariul de poştaş

Csilla Godza avea 23 de ani și era originară din Bihor, comuna Balc. Aceasta a plecat la Budapesta pentru studii. Era cunoscută pentru interpretările ei la chitară, dar și pentru poeziile emoționante pe care le compunea.

Tânăra a fost găsită spânzurată în Budapesta, neștiindu-se de ce a recurs la acest gest șocant. Primarul din Balc, Sorin Sabau a transmis vestea tristă cum că tânăra a fost găsită moartă în capitala Ungariei, acolo unde studia.

Csilla Godza a fost descoperită spânzurată în Budapesta, cu motivele acestui gest tragic rămânând neclare. Primarul comunei Balc a fost cel care a adus la cunoștința publică această veste tragică.

Mama fetei, care lucrează ca poștaș, se confruntă cu o profundă durere și caută sprijin financiar pentru repatrierea trupului fiicei sale. Suma necesară se ridică la 8.000 de lei, iar apropiații și prietenii au venit în ajutorul ei, subliniind că tânăra era o persoană sensibilă și extrem de talentată.

Nicoleta, o fetiță de patru ani, a fost găsită moartă, la o zi după ce fusese dată dispărută. „Îngeraș, drum lin spre cer!”

„Cei care doresc să ajute familia cu cheltuielile de transport funerar din Ungaria în România, urna se va afla în incinta magazinului „La doi pași” din localitatea Balc! Sincere condoleanțe familiei!”, a transmis edilul Sorin Sabau într-o postare pe rețelele de socializare.

Reka Fodor, membru al Teatrului Szigligeti din Oradea, își amintește de Csilla ca fiind „un poet talentat”, care „nu își găsea locul în lume”, potrivit bihon.ro.

„În 2018, am organizat o seară de baladă János Arany pentru studenții Liceului Teoretic János Horváth din Margitta. Am lucrat cu o mulțime de tineri talentați, apoi o fată ciudată a venit la una din repetiții cu o chitară și m-am îndrăgostit de ea”, a scris Fodor într-o postare.

Daniel suferă de o boală gravă, iar pentru a se vindeca are nevoie de o sumă imensă. Maria vrea și ea dreptul la o viață normală, după ce a fost diagnosticată cu sindromul Cushing. Cum îi poți ajuta

Pentru a aduce trupul neînsuflețit al tinerei înapoi în țară, UDMR și MIK (Comunitatea Tineretului din Marghita) organizează la rândul lor, o strângere de fonduri.

„Comunitatea MIK și UDMR s-au unit pentru a ajuta familia în aceste momente dificile și organizăm o strângere de fonduri la sediul UDMR din Marghita. Orice ajutor contează! Dacă doriți să contribuiți, vă rugăm să vizitați sediul UDMR, unde veți găsi o urnă pentru donații”, au precizat reprezentanții Comunității Tineretului.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”
Fanatik.ro
Bani mulți pentru românii care stau la curte. Se dau câte 1500 de euro, banii intră direct pe card
Capital.ro
Volodimir Zelenski, la un pas să fie ucis. A fost trădat. Cine plănuia să-l omoare
Playtech.ro
Petre Roman, făcut PRAF de fiica sa! Oana, dezvăluiri ŞOCANTE despre ce i-a făcut Mioarei şi ei
DailyBusiness
BNR confirmă ce se întâmplă cu toate împrumuturile în LEI deținute de români
Adevarul
Sclavia, din nou la modă în România. „Este atât de sumbru și de macabru modul în care se întâmplă lucrurile”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
1.500 de euro pentru acești români. Procedurile sunt foarte simple
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Penthouse-ul de 500.000 € al Loredanei Chivu a fost ”devalizat”! Imagini HALUCINANTE!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei. Polițiștii l-au reținut și dus la audieri. Autopsia a confirmat faptul ca micuța a avut parte de o moarte violentă
Capital.ro
Se schimbă plăcuțele de înmatriculare. Intră în vigoare din 7 iunie. Ce șoferi trebuie să depună cerere
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'