CUTREMURĂTOR. Au apărut PRIMELE IMAGINI cu ADRIAN IOVAN MORT. A murit cu mâna pe manşă

ACCIDENT AVIATIC în Apuseni. Au apărut primele imagini cu pilotul Adrian Iovan prins între fiarele contorsionate ale aeronavei pe care a reuşit să o aducă la sol astfel încât nimeni să nu îşi piardă viaţa în momentul impactului. Ca o ironie a sorţii, el a fost însă primul care a decedat, după ce a rămas încarcerat în carlingă.

RomaniaTV.net
22 ian. 2014, 09:48

NewsCluj a publicat primele imagini cu cadavrul pilotului Adrian Iovan la locul tragediei aviatice de pe Varful Pietroasa. Comandantul aeronavei BN 2 care transporta un echipaj medical de la Bucureşti la Oradea pentru a participa la o operaţie de prelevare de organe a fost nevoit să aterizeze forţat undeva la limita judeţelor Cluj şi Alba, după ce, potrivit primelor informaţii, avionul ar fi givrat şi ar fi pierdut un motor.

Utima iubita a lui Adrian Iovan face declaraţii. Cu lacrimi în ochi, femeia este şocată şi sfâşiată de durere

Medicul Radu Zamfir, unul dintre supravieţuitorii accidentului, a explicat că Adrian Iovan a încercat să facă manevre de degivrare, dar aparatul de zbor a pierdut altitudine şi apoi s-a izbit de copaci. În urma aterizării forţate, Adrian Iovan a rămas încarcerat între fiarele avionului, cu o bucată de aripă căzută peste carlingă, iar Radu Zamfir, cel mai puţin rănit dintre toţi ocupanţii avionului, nu a reuşit să-l descarcereze, având un picior prins sub pupitrul de comandă.

Seria GAFELOR care au întârziat salvarea supravieţuitorilor accidentului aviatic în care ADRIAN IOVAN a murit

Tot Radu Zamfir a declarat că Adrian Iovan a mai fost conştient circa 15-20 de minute după aterizarea forţată, iar potrivit primelor rezultate ale necropsiei el ar fi decedat în urma leziunilor, a unei hemoragii interne, dar şi a hipotermiei.

RĂNIŢII din accidentul din Apuseni puteau fi găsiţi în O ORĂ: ŞASE MODURI prin care se putea ajunge la EPAVĂ

În urma accidentului şi-a mai pierdut viaţa Aurelia Ion, studentă în anul V la medicină, care a fost inclusă în echipa de transplant. Aceasta a murit din cauza unui stop cardio-respirator ca urmare a unui traumatism toracic şi a hipotermiei.

Băieţelul lui Iovan este distrus de durere. Imaginile cu el îţi vor rupe sufletul în două

Vezi mai multe imagini de la locul accidentului AICI