Dosarul Caracal se judecă în continuare la Tribunalul Olt. Familia Alexandrei, obligată să achite cheltuieli de judecată

Decizie importantă în cazul Caracal. Cererea de strămutare a dosarului, depusă de avocatul familiei Alexandrei Măceșanu, a fost respinsă, iar procesul în cazul Caracal se va judeca în continuare la Tribunalul Olt. 

18 feb. 2020, 07:17
Dosarul Caracal se judecă în continuare la Tribunalul Olt. Familia Alexandrei, obligată să achite cheltuieli de judecată

UPDATE: Magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins ca nefondată cererea depusă de părinţii Alexandrei Măceşanu de strămutare a dosarului Caracal. Părinţii Alexandrei vor fi obligaţi să plătească fiecare câte 25 de lei drept cheltuieli de judecată. Dosarul Caracal va fi judecat în continuare la Tribunalul Olt. 

Citeşte şi: Tatăl Alexandrei Măceşanu, faţă-n faţă cu Dincă la proces: „Îmi venea să îl omor”

UPDATE: Mama Alexandrei, cu ochii îl lacrimi: „Tot ce îmi doresc este să îmi găsesc copilul”. „Avem suspiciuni rezonabile ca acel judecator va fi impartial si va judeca dupa cum i se va dicta, nu dupa cum sunt probele administrate in aceasta cauza”, a declarat şi avocatul familiei.

UPDATE: Procesul s-a terminat, instanţa urmează să anunţe din moment în moment sentinţa. familia Măceşanu s-a aflat faţă în faţă cu Gheorghe Dincă și Fane Risipițeanu. Primul a cerut ca procesul să rămână la Olt, al doilea a spus că lasă la aprecierea instanţei. 

Părinții Alexandrei Măceșanu spun că nu mai au încredere în autoritățile din Olt și tocmai de aceea au cerut acest lucru. La ora 9:00 a început judecarea speței.

Citeşte şi: Caz Caracal. Cum a reacţionat sora Alexandrei Măceşanu când a aflat adevărul despre dispariţia adolescentei

Sunt așteptați să ajungă la Curtea de Apel și Gheorghe Dincă și Fane Risipițeanu. Avocatul familiei spunea că nu este sigur dacă cei doi vor fi aduși. Se va putea această cauză și în lipsa lor. 

Părinții Alexandrei spun că autoritățile din Olt l-ar proteja pe Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată, în cazul Caracal, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.
 
Citeşte şi