Fotografii PORNOGRAFICE cu dansatoarea de la „Românii au talent”. Kennya apare GOALĂ lângă o femeie

Kennya, fata cu ochii pe fund, care a uimit milioane de oameni cu dansul şi cu tatuajul ei, are multe secrete de dezvăluit. Pagina ei de Facebook este plină de fotografii în care dansatoarea apare în ipostaze fierbinţi. Din imagini se vede că tânăra a dansat prin cluburi şi s-a dezbrăcat cu uşurinţă în faţa aparatului de fotografiat.

01 apr. 2014, 06:41

Toată suflarea masculină a rămas făra grai când pe scena de la „Românii au talent” a urcat cea mai exotică aspirantă la titlul de „cel mai talentat român”, cu un nume de scenă pe măsură: Kennya. Vezi aici prestaţia ei.

La o simplă căutare pe pagina ei de Facebook apar imagini compromiţătoare cu bruneta.

Românii au talent 2014. Deşi pentru început s-a crezut asta, dansul sau provocator si genele care flutura nu au fost nici pe departe punctul maxim de atractie al concurentei. Bărbaţii au rămas cu gura câscată când frumoasa Kenia şi-a arătat ochii albastri, pictati chiar pe fese.

ROMÂNII AU TALENT 2014. Ediţie de vineri seara aduce în faţa juraţilor o nouă bombă sexy.

ROMÂNII AU TALENT 2014Dupa Larisa Bercea, concurenta care a facut senzatie la bara in cel de-al doilea sezon “Romanii au talent”, a venit randul unei noi tinere sa se faca remarcata. Blonda, sexy si intr-o forma de zile mari – asa s-a prezentat pe scena competitiei concurenta care a lasat fara cuvinte pe toti barbatii din sala. VEZI VIDEO

 

Focoasa blonda cu forme apetisante a incins atmosfera si a demonstrat ca este intr-o forma de zile mari printr-un dans la bara fara cusur. „Toti colegii nostri au avut emotii pentru tine”, a punctat Andi, amuzat, iar Adina a primit trei de „Da” pentru reprezentatia sa spectaculoasa.

Vezi şi: Număr EMOŢIONANT la ROMÂNII AU TALENT. O fată în SCAUN cu ROTILE a oferit cel mai frumos moment


loading...