Gabriela Cristea a vrut să mai facă o fărâmă de avere, dar afacerea ei cu cozonaci a dat chix chiar înainte de Paște: „Îmi cer mii de scuze”

Gabriela Cristea se află în centrul unui adevărat scandal de Paște. Au fost lansate acuzații grave la adresa vedetei, în contextul în care noua sa afacere nu funcționează așa cum și-a imaginat ea.

04 mai 2024, 23:13
Gabriela Cristea a vrut să mai facă o fărâmă de avere, dar afacerea ei cu cozonaci a dat chix chiar înainte de Paște: „Îmi cer mii de scuze”
Gabriela Cristea se află în centrul unui scandal uriaș

Gabriela Cristea are probleme serioase de Paște. Vedeta a fost nevoită să își ceară scuze public pentru tot ce se întâmplă. Unele persoane nu s-au lăsat înduplecate și au lansat acuzații dure la adreza prezentatoare TV.

Pe lângă cariera pe care o are în televizune, Gabriela Cristea și-a deschis o nouă afacere, pe care a numit-o Fărâma, și s-a apucat să facă cozonaci. Produsele sale au generat interes în mediul online, iar comenzile au început să vină, în ciuda prețurilor pe care nu oricine își permite să le plătească.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, peripeții în vacanța din Italia. Ce li s-a întâmplat celor doi, chiar în drum spre aeroport. ”O luăm pe jos!”

Se pare că vedeta nu și-a făcut socotelile prea bine. Ea a anunțat public pe internet că nu va putea onora toate comenzile pe care le are, chiar dacă Paștele bate la ușă.

Gabriela Cristea spune că deși comenzile au fost gata, o parte dintre acestea au rămas în depozit, având în vedere că unele companii de curierat nu au funcționat zilele acestea. Chiar dacă mulți clienți clienți nu își primesc comenzile de Paște, vedeta promite că toți cozonacii vor ajunge unde trebuie săptămâna viitoare.

Ea și-a cerut scuze public tuturor persoanelor pe care le-a dezamăgit. Gabriela Cristea a mai adăugat că a muncit ore în șir în ultimele zile, însă din păcate nu se mai poate face nimic.

„Astăzi am fost foarte supărată. În ciuda faptului că am reușit să facem toate comenzile pe care voi le-ați trimis, din păcate, unele dintre ele stau într-un depozit la curier. Ceea ce pentru vor ar fi trebuit să fie un cozonac, care o să lipsească acum de pe masa de Paște, pentru noi înseamnă bani pierduți, muncă aruncată la gunoi, precum și produse aruncate la gunoi. (…) 

Da, am avut probleme cu firmele de curierat. Problema este că noi avem produse care sunt în termen de valabilitate. Cu siguranță vor ajunge săptămâna viitoare la voi și sper ca atunci să gustați o fărâmă din bucuria cu care noi am muncit zilele acestea.

(…). Din păcate, nici sărbătorile acestea legale nu ne-au fost prielnice, pentru că de 1 mai curieratul nu a funcționat, iar ieri a trebuit practic să trimitem toate comenzile. Probabil că sunteți câțiva dezamăgiți de faptul că nu ați primit coletele acum în prag de sărbătoare. Față de voi, chiar dacă nu este vina noastră, îmi cer mii de scuze”, a spus Gabriela Cristea.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță fără copii înainte de Paște: „Niciodată nu am regretat”. Unde au plecat cei doi

Gabriela Cristea, deconspirată pe internet

Internauții nu au iertat-o pentru această greșeală. Vedeta a explicat că unele comenzi nu vor ajunge la timp, dar unele persoane nu au putut trece cu vederea ce se întâmplă. Mai multe persoane o acuză pe vedetă că nici măcar nu a trimis cozonacii.

De exemplu, o femeie spune că nu are și dovezi în acest sens. Mai mult, au fost și comentarii foarte dure, Gabriela Cristea fiind acuzată că minte și că nu își poate asuma o responsabilitate.

„Firmele de curierat nu au primit niciun colet. Am dovada clară! Și dumneavoastră nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis și nici măcar pe WhatsApp nu s-a răspuns. În ziua de Paște când dumneavoastră savurați cozonaci, eu am să mănânc pâine cu Nutela”, a fost unul dintre comentariile primite de Gabriela Cristea.