Gică Hagi şi Gică Popescu, la un pas de BĂTAIE. Cearta între cei doi CUMNAŢI a plecat de la BANI

Gică Popescu a dezvăluit că a încercat să-l convingă pe Gică Hagi să nu-și riște toți banii în fotbal. La un moment dat, discuțiile dintre cei doi cumnaţi au fost atât de aprinse încât aceştia au fost foarte aproape să se ia la bătaie!

14 iun. 2019, 12:43
Gică Hagi şi Gică Popescu, la un pas de BĂTAIE. Cearta între cei doi CUMNAŢI a plecat de la BANI

Gică Popescu a povestit un episod incredibil cu Gică Hagi.

„Hagi e un perfecționist cum rar întâlnești. Lui îi va fi greu o vreme să mai lase lucrurile, să nu se mai ocupe el și de marketing, și de tunsul terenului. Ușor, ușor le preiau eu. Gică încă e acolo și tot mai vrea să știe tot! E normal să știe ce se petrece, că e clubul lui! Sunt banii lui, oricât de cumnați am fi noi”, a declarat Gică Popescu pentru GSP.

Gică Popescu, prezentat oficial ca preşedinte la Viitorul. Ce a spus despre implicarea în proiectul Euro 2020

„Ne certăm zi de zi! Eu sunt mai echilibrat. În ultimii 30 de ani am avut o grămadă de discuții în contradictoriu. Una dintre cele mai mari certuri ale noastre a fost într-o vacanță, chiar pe subiectul acesta cu înființarea unei academii de fotbal. Nu credeam niciodată că un om ar fi capabil să-și riște toți banii într-un club de fotbal! Eram la masă cu familiile și m-am ridicat de la masă și am plecat, mai lipsea un pic să ne luăm la bătaie! Am făcut câțiva zeci de metri, m-am întors și ne-am îmbrățișat”, a dezvăluit Gică Popescu.