Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de DUMINICĂ 27 OCTOMBRIE 2019. Respectă regulile şi ia-o uşor!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 27 OCTOMBRIE2019; Marte, planeta actiunii si energiei, e in cuadratura cu Saturn, planeta karmei si responsabilitatii si ne putem simti epuizati aparent fara motiv. Energia de la Marte este oarecum tinuta pe loc de Saturn.

26 oct. 2019, 19:45
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de DUMINICĂ 27 OCTOMBRIE 2019. Respectă regulile şi ia-o uşor!

Fie ai prea multa munca de facut, fie simti ca simti ca trebuie sa aplici si respecti reguli stricte desi nu ai pic de chef de asa ceva, putem da vina pe aceasta cuadratura. Sa profitam ca are loc intr-o zi libera. Munceste tot ce poti fara epuizare insa, fa-ti datoria, respecta regulile, nu complica acest aspect cu vreo atitudine rebela si vei fi incantat ca ai facut asa. Ne asteapta oricum maine un nou inceput de la Luna Noua in Scorpion.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Actiunile tale pot lua o turnura brusca azi, deci fii atent. Aceasta miscare poate parea enervanta la inceput dar daca mergi pe partea insorita a drumului, vei vedea ca directia actiunilor este cea de care ai nevoie acum. Nu e o zi in care sa stai pe spate si sa fii spectatorul vietii tale. Fa ceva activ inainte sa faca altii pentru viata ta.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Azi va fi bine sa echilibezi emotiile cu aspectele practice ale vietii tale. Poate ca ai sentimente puternice despre cineva sau ceva din viata ta. Desi pasiunile tale te implica din plin, tot poti avea unele intrebari dubii despre o relatie. Este o zi buna sa privesti situatia din toate unghiurile. Fii sincer cu tine despre pro si contra din aceasta relatie. Ia-ti timp ca sa iti dai seama ce vrei de fapt de la aceasta persoana.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai putea avea o oarecare dificultate sa te impamantezi azi. Starea in care esti poate fi cam alunecoasa si cumva nu vezi cum sa o faci sa fie mai stabila. Nu te lupta, nu te opune. Realizeaza ca cel mai bun lucru pe care il poti face azi e sa renunti la control si sa te bucuri de ceea ce este. Fa o plimbare prin nori si rasfata-te in placerile vietii care te fac cu adevarat fericit. De ce nu ??

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO