Ce CONDIŢII trebuie să RESPECTE Nicolae Guţă pentru a se REÎMPĂCA cu Beyonce de România

Beyonce de România nu mai este deloc fata naivă pe care a cunoscut-o Nicolae Guţă la începutul relaţiei. Acum, fosta iubită a manelistului s-a schimbat extrem de mult şi vrea ca totul să i se cuvină ei. Pentru că Mădălina Dumitru l-a auzit pe Nicole Guţă că ar vrea din nou să se împace cu ea, cântăreaţa i-a impus acestuia câteva condiţii extrem de necesare pentru ca totul să decurgă normal.

RomaniaTV.net
12 mart. 2015, 12:30
Ce CONDIŢII trebuie să RESPECTE Nicolae Guţă pentru a se REÎMPĂCA cu Beyonce de România

Beyonce de România nu a fost deloc impresionată de vorbele spuse acum câteva zile de tatăl fetiţei ei. Artista spune că dacă manelistul îşi doreşte cu adevărat să fie din nou împreună cu ea, trebuie să respecte în tocmai condiţiile impuse de aceasta, deoarece acum totul este altfel decât la început.

Nicolae Guţă şi-a făcut testamentul. Vezi ce primeşte fiecare copil al manelistului

O prietenă apropiată Mădălinei Dumitru a declarat în exclusivitate pentru SpyNews care sunt condiţiile impuse de Beyonce de România pentru a-l accepta din nou pe Nicolae Guţă: „Mădălina i-a spus verde-n față ce vrea ea de la un bărbat. Iar acum Guță nu corespunde nici pe departe cu standardele pe care și le-a impus ea. S-a schimbat, nu mai este fata care s-a îndrăgostit de vocea lui și să se lase fraierită așa ușor. Știe că Guță este zgârcit și știe că el nu se va schimba, așa că i-a pus condiții.

În primul rând i-a cerut să slăbească, i se pare de-a dreptul dizgrațios cum arată Guță acum. I-a spus să scape de toată burta, de vreo 30 de kilograme. Atunci, el ar mai avea o șansă. Și i-a cerut să fie singura lui femeie. Nu i-a cerut să uite de ceilalți copii pe carte îi are, dar nu vrea să mai audă de vreo amantă, altă femeie sau chestiuni din astea. Iar atunci, poate îl primește înapoi. Evident, șansele sunt zero să se întâmple așa ceva”.

Citeşte şi  Beyonce de România şi Nicolae Guţă s-au împăcat?! Aici se află dovada FOTO şi primele declaraţii ale artistei