INSULA IUBIRII. Hamude, mesaj neaşteptat după ce şi-a văzut iubita căzută în ispită în Thailanda

Publicat: Sâmbătă, 06 August 2016 08:33 // Actualizat: Sâmbătă, 06 August 2016 08:33 // Sursa: romaniatv.net

INSULA IUBIRII. Hamude Kilani a părăsit-o pe Loredana după ce a văzut imagini compromiţătoare cu ea în timp ce făcea sex cu Sorin, ispita ei de la Insula Iubirii. Concurentul nu a stat pe gânduri şi a pus punct imediat relaţiei cu blonda, dar acum abia mai face faţă numărul de admiratoare care şi-ar dori să-l consoleze după eşecul amoros.

Foto: click.ro

Hamude a suferit după ce iubita l-a trădat, dar nu duce lipsa de domnişoare care ar face orice ca să iasă cu el, scrie click.ro. Fostul concurent de la Insula Iubirii a mărturisit însă că rănile nu i s-au închis complet după fosta iubită care l-a făcut să o vadă în timp ce făcea sex cu altcineva.

Citeşte şi INSULA IUBIRII. Sexy-ispita a fost ispitită la rândul ei. Vinovată este O FEMEIE. Imagini EXPLICITE

"Le mulţumesc tuturor admiratoarelor care mă caută, pentru cuvintele frumoase, dar nu sunt pregătit să încep o altă relaţie. Nu mai ţin legătura cu Loredana. Am hotărât după tot ce s-a întâmplat între noi ca cel puţin pentru moment să o lăsam aşa. Am auzit şi eu că lucrează la o şaormerie. Când era cu mine nu trăia aşa. Eu am venit în România ca să fac medicină, dar am renunţat pentru că nu era pentru mine şi m-am apucat de afaceri", a spus el. 

Citeşte şi Loredana, de la Insula Iubirii, prima reacţie după ce a făcut amor cu Sorin, în Thailanda

Hamude a declarat că îi sfătuieşte pe tineri să-şi testeze relaţiile la Insula Iubirii pentru că astfel pot afla că nu sunt lângă persoanele potrivite.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8286
RON
05 Apr
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H