Ionuţ Dolănescu, dezvăluiri emoţionante despre soţia sa Doiniţa: „A crescut la cămin. Tata a plâns când a aflat povestea ei de viaţă”

Ionuţ Dolănescu a dezvăluit drama prin care a trecut soţia sa Doiniţa în copilărie. A rămas de mică fără tată şi a crescut la cămin.

17 iun. 2022, 23:47
Ionuţ Dolănescu, dezvăluiri emoţionante despre soţia sa Doiniţa: „A crescut la cămin. Tata a plâns când a aflat povestea ei de viaţă”

Ionuţ Dolănescu, dezvăluiri emoţionante despre soţia sa Doiniţa. Cântăreţul de muzică populară a povestit că regretatul Ion Dolănescu a plâns în momentul în care a aflat povestea Doiniţei.

Ionuţ Dolănescu: Atat tata Ion cat si mama Maria au adulat-o pe Doinita!

Citeşte şi Andreea Mantea, anunț neașteptat pentru toți fanii. Situația ciudată cu care se confruntă vedeta. „Deci nu sunt nebună”

Fiul lui Ion Dolănescu a dezvăluit că soţia sa a fost extrem de iubită de regretatul său tată.

”In fiecare zi ii spun ca o iubesc, o dragalesc si o dezmierd pentru ca ea chiar merita. Viata ei nu e chiar asa usoara, se imparte intre copii, scoli, educatie, meserie, nu are timp sa studieze cat ar vrea ea. Este foarte exigenta cu ea insasi si tot timpul imi reproseaza ca o pun pe scena si nu o las sa se pregateasca. E greu sa fii si mama, si artista…

Probabil este un om atat de bun pentru ca ea a crescut fara tata. A crescut la camin, nu a avut tata. Imi aduc aminte, cand i-a povestit istoria ei de viata tatalui meu, regretatul Ion Dolanescu, atata a plans tata si a fost impresionat! Atat tata Ion cat si mama Maria au adulat-o pe Doinita! Mama o iubeste atat de tare incat ii spune ca nu crede ca existau femei ca ea.”, a mărturisit fiul lui Ion Dolănescu la o emisiune tv.

Ionuţ spune că îi este recunoscator sotiei sale pentru sacrificiile pe care le face in familia lor şi este de părere că muzica a fost cea care i-a unit.

”Cred ca muzica ne-a unit. Daca nu am fi facut aceasta arta suprema, nu cred ca am fi fost impreuna, nu ne-am fi cunoscut. Are un suflet frumos, un caracter foarte frumos! Fericirea o gasim in lucrurile simple, ne trebuie atat de putin ca sa fim fericiti! Ma pot considera un copil de bani gata, dar nu asta a contat pentru mine, nu este primordial. Ne trebuie foarte putin ca sa fim fericiti. Important este ca reusesc sa-mi cresc copiii cu mama si tata, ii multumesc sotiei mele ca este un om extraordinar si ca ne intelegem”, a mai marturisit fiul lui Dolănescu în cadrul emisiunii Sub Lupa, potrivit starpopular.ro. 

Citeşte şi Florin Salam nu a mai fost văzut vreodată într-o astfel de ipostază. Paparazzii l-au pozat pe ascuns. Se cunoaște că s-a însurat (FOTO)