Ipoteză şoc în cazul Alexandrei şi Luizei. Poliţia nu confirmă decesul fetelor de la Caracal

Alexandra şi Luiza ar putea fi în viaţă. Ipoteza ar putea fi susţinută de faptul că poliţia nu confirmă decesul şi de faptul că familia nu a primit nicio bucată de os pentru a face expertiza internaţională, potrivit România TV.

19 aug. 2019, 08:33

„Nici eu nu cred că fiica mea e moartă. Pot să vorbesc pentru ambele că nu sunt moarte. Trebuie ceva oficial. Până nu avem ceva oficial, eu nu cred. (…) Sunt prea multe speculaţii. Prima dată s-a spus că a luat-o pe Luiza, că a ţinut-o trei săptămâni, că-i pe Dunăre, că-i pe Olt. Probabil că ar trebui să se decidă, să spună odată unde e, ori că în ziua în care a luat-o, a violat-o şi a ucis-o. Am impresia că îşi bate joc de noi”, a declarat mama Luizei Melencu, la România TV

Şi unchiul Alexandrei are speranţa că fata este în viaţă.

„Eu din prima zi, de când ni s-a zis „Condoleanţe!” şi până astăzi spun acelaşi lucru. Ni s-a spus că o găsiseră moarta, ei bine nu o găsiseră moartă. Şi după ce nu au găsit-o moartă pe Alexandru,  nu mi-am schimbat părerea. Cred că nu a fost ucisă acolo şi nu mă poate convinge nimeni că a fost ucisă acolo. Nu poate să-mi confirme nimeni că a fost ucisă în acel recipient în curtea acelui individ. Dimpotrivă cred că a fost scoasa, acum să fiu într-o negare absolută şi să intru într-un ridicol sau eu şi familia să nu acceptam o realitate, sigur acest lucru se întâmplă, dar asta nu înseamnă că dacă mâine cineva ne vine cu o chestiune clară si spune „Alexandra este decedata” nu recunoastem asta”, a susţinut Alexandru Cumpănaşu, la România TV.