Iubitul moștenitoarei Dedeman, apariție modestă în parc. Avocatul Dragoș Iamandoiu a ieșit la alergat într-o ținută de 100 de euro

Avocatul Dragoș Iamandoiu, fiul afaceristului Nicolae Iamandoiu, cel care figura în topurile Forbes cu o avere de aproximativ nouă milioane de euro, formează de 8 ani un cuplu cu Karina Pavăl, fiica lui Dragoș Pavăl, principalul acţionar al companiei Dedeman. Deși atât Dragoș, cât și Karina învârt banii cu lopata, ambii au dat dovadă, în repetate rânduri, de o modestie ieșită din tipare.

18 nov. 2023, 09:41
Iubitul moștenitoarei Dedeman, apariție modestă în parc. Avocatul Dragoș Iamandoiu a ieșit la alergat într-o ținută de 100 de euro

Iubitul moștenitoarei Dedeman a fost surprins, zilele trecute, de paparazzii Cancan în timp ce-și făcea alergarea de dimineață, în cartierul Primăverii.

Iubitul moștenitoarei Dedeman, apariție modestă în parc

Ținuta de jogging, după cum lesne se poate observa din imagini, nu depășea 100 de euro, un preț mai mult decât decent pentru două piese vestimentare – hanorac și pantaloni – și o pereche de adidași.

Dragoș a optat pentru o jachetă Run Wind 500 (24 de euro), o pereche de pantaloni de trening Regular Fitness Warm (10 euro) și adidași Nike Air Max (70 de euro).

Iubitul moștenitoarei Dedeman

Departe de a îmbrățișa atitudinea băieților de bani gata care își fac veacul prin localurile din Dorobanți, Dragoș Iamandoiu este extrem de pasionat de munca sa, care îi ocupă aproape tot timpul. Este doctor în Drept și este specializat în fuziuni și achiziții, precum și în chestiuni corporative și comerciale, fiind implicat în numeroase tranzacții pe piața românească în diverse industrii (inclusiv pentru investitori internaționali și locali de profil înalt) unde reprezintă cumpărători și vânzători deopotrivă în timpul proceselor de due diligence și negocierea și închiderea vânzării de afaceri, scrie Cancan.

Citeste si Cine este prinţesa DEDEMAN?! Karina Pavăl, fiica lui Dragoş Pavăl învârte businessuri de sute de milioane de euro la 29 de ani!

Iubita lui Iamandoiu și moștenitoarea imperiului Dedeman, Karina Pavăl, o apariție la fel de modestă

La fel de modestă este și iubita lui, moștenitoarea imperiului Dedeman.

Iubitul moștenitoarei Dedeman
Karina Pavăl

Cei doi au fost surprinși adesea îmbrăcați ca oamenii de rând, fără haine de zeci de mii de euro pe ei și fără să coboare din limuzină cu șofer. Ambii tineri au o educație aleasă – de altfel, au studiat împreună la Londra, la King’s College – și un caracter deosebit.

Citeste si Imagini inedite cu moştenitoarea imperiului Dedeman. Cum a fost surprinsă pe stradă, deşi părinţii ei au o avere de trei miliarde de euro FOTO