Locaţii atipice tocmai bune pentru sex

Pentru multe cupluri, sexul inseamna pozitia misionarului in dormitor si o discutie despre cine sta deasupra. Unii nu inteleg ca si sexul, ca multe alte situatii de viata, are nevoie de variatii. Altfel devine plictisitor. Si cine vrea sa tina sexul intr-o zona pasionala, are nevoie sa incerce, din cand in cand, si ceva riscant si atipic. Iata o lista cu cele mai ofertante locatii pentru sex, propuse de Lovepanky.com.

31 iul. 2015, 19:30
Locaţii atipice tocmai bune pentru sex

1. Sex la o petrecere dansanta

Mereu a fost ceva supersexy intr-o locatie cu ring de dans, muzica si ceva fum… Toata lumea danseaza cu miscari lascvie si mai toata lumea pare excitata de moment si locatie. Tu simti o pelicula de transpiratie pe tot corpul si te uiti in ochii partenerului. Nu degeaba marea majoritate a noptilor de sex incep din ringul de dans. Asa ca petrecerile si parcarile sunt locurile ideale pentru inceputul unei partide de sex cum n-ai mai avut vreodata. Sunt oameni peste tot in jur si ringul de dans debordeaza de feromoni care nu dau pace nimanui si ridica nivelul de excitare al fiecaruia.

2. Sexul in natura

Este una dintre cele mai memorabile experiente sexuale pe care o poate avea cineva. O astfel de partida nu se uita niciodata in viata. Asa ca in plin drum pe autostrada, nu te sfii s-o iei brusc la stanga, in prima padure care se iveste. Orgasmul este intens mai ales ca nu stii cine ar putea trece pe carare, in orice moment.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.


loading...