Mai mult decât excentric: Rick Owens şi-a trimis manechinele pe podium cu „dinaintea” la vedere FOTO VIDEO

Pentru unii nu mai există limite. Acesta pare să fie şi cazul creatorului Rick Owens, care şi-a scos manechinele masculine la defilare, pe podium, cu regiunea inghinală la vedere, la Săptămâna Modei de la Paris. Mai în glumă, mai în serios, la o asemenea colecţie vestimentară se poate pune întrebarea: Eşti destul de bărbat pentru noua modă a lui Rick Owens?... 

23 ian. 2015, 21:54

Chiar dacă, aparent, a şocat, prezentarea de modă a creatorului Rick Owens – pe numele său adevărat Richard Saturnino Owens – pentru iarna anului 2015 a surprins şi a fost bine primită de public. Mai ales de „sexul frumos”, care a apreciat-o şi şi-a exprimat admiraţia, dar şi speranţa că se va repeta…

Pe reţelele sociale au apărut comentarii cu subînţeles, cum ar fi: „Să sperăm că iarna viitoare nu va mai fi atât de friguroasă!…”

Citeşte şi Ultima moda in cosmetica: Decorarea vaginala. Afla ce presupune

Creaţiile prezentate joi seara erau croite din materiale mai groase, adecvate sezonului hibernal, dar avea decupaje ample de la brâu în jos, care permiteau să se vadă sexul manechinului.

Pe bună dreptate, colecţia creatorului american Rick Owens – Modele fără Pantaloni – a mai fost supranumită „Colecţia Penis”.

 

 

 


loading...