Mara Bănică i-a dezvăluit adevărata față a lui Cătălin Măruță. Nimeni nu se aștepta la asta: „Oamenii depășesc niște bariere”

Mara Bănică i-a dezvăluit adevărata față a lui Cătălin Măruță. Recent, jurnalista a fost invitată în cadrul podcastului „Vorba lu' Jorje”, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre prezentatorul de la Pro TV. Vedeta a dezvăluit care este relația lor, deși au lucrat la televiziuni diferite. 

15 mart. 2024, 10:28
Mara Bănică i-a dezvăluit adevărata față a lui Cătălin Măruță. Nimeni nu se aștepta la asta: „Oamenii depășesc niște bariere”
Mara Bănică i-a dezvăluit adevărata față a lui Cătălin Măruță

Mara Bănică i-a dezvăluit adevărata față a lui Cătălin Măruță. Chiar dacă la început nu prea îl avea la inimă pe colegul său de breaslă, Mara Bănică a dezvăluit că și-a făcut o părere înainte de a-l cunoaște. În ultima vreme, după ce au interacționat, a declarat că are altă opinie despre el și anume că este un om minunat, cu un suflet mare.

Citește și: Mara Bănică a fost la un pas să-și piardă viața. Mașina jurnalistei a luat foc din senin, în timp ce se afla în trafic. „Nu am niciun fel de explicație”

Mara Bănică i-a dezvăluit adevărata față a lui Cătălin Măruță

Mie, Cătălin Măruță mi-a fost pansament pentru suflet, în momentul în care l-am pierdut pe tata. Mi-a făcut o așa onoare să merg cu mama să vorbesc despre tata la Pro TV și toată viața mea, pentru mine o să fie important, indiferent de ce ar spune oricine.

Acum, analizând niște situații din trecut, dincolo de concurență, chiar la un moment dat eram pe același interval orar și creează niște frustrări de o parte și de cealaltă, depinde ce emisiune mergea mai bine.

Dincolo de asta, eu cred că l-am și judecat înainte de a-l cunoaște pe Cătălin Măruță și cred că și el la fel pe mine. Cred ca lucrul acesta mi se întâmplă cu foarte multă lume.

Pentru mine, Cătălin Măruță este un om deosebit. A fost îngrozitoare perioada asta prin care a trecut cu copiii, cu filmul. Să stai să judeci un copil , nu înțeleg, este pe banii lu tac-su filmul, vedeți-vă de treabă! Oamenii depășesc niște bariere”, a spus Mara Bănică.