MODIFICĂRI la LOTERIA BONURILOR FISCALE: Vor fi maximum 100 de premii. Noile reguli pentru câştigători

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, cu 183 voturi "pentru", 91 "împotrivă" şi 10 "abţineri", modificarea Ordonanţei 10/2015 pentru organizarea loteriei bonurilor fiscale. Din numărul total de bonuri vor fi extrase 100, astfel încât fiecare să valoreze 10.000 de lei.

RomaniaTV.net
27 mai 2015, 12:50
MODIFICĂRI la LOTERIA BONURILOR FISCALE: Vor fi maximum 100 de premii. Noile reguli pentru câştigători

Potrivit ordonanţei adoptate de deputaţi, la extragerea loteriei bonurilor fiscale se va acorda un număr de maximum 100 de premii.

Pentru asigurarea transparenţei, o listă privind bonurile prin care au fost revendicate premiile se va publica pe site-ul Ministerului Finanţei Publice şi pe cel al Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală.

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pe care s-au revendicat premiile se va constata depăşirea numărului maxim de premii care se acordă, se va proceda la extragerea aleatorie a unui număr de 100 de bonuri fiscale câştigătoare din totalitatea bonurilor fiscale din listă.

În situaţiile în care ulterior efectuării unei extrageri se constată erori de natură tehnică în desfăşurare acesteia care nu vizează caracterul aleator al acesteia, se va considera că extragerea a fost efectuată corect, iar premiile se vor acorda câştigătorilor în urma extragerii şi după desfăşurarea procedurilor.

Camera Deputaţilor este for decizional.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Data pentru următoarea extragere a loteriei bonurilor fiscale nu a fost încă fixată de Ministerul Finanţelor, dar ce se ştie e că pentru bonurile din lunile aprilie şi mai va fi o extragere în iunie.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, schimbări majore. Se vor organiza mai multe tombole, pentru diferite domenii

Citeşte şi:

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Cine este primul câştigător: „Mi-am luat o cafea la benzinărie”

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Opt pâini i-au adus unui bucureştean bonul câştigător

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Cel mai ghinionist român

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Când şi cum vor primi banii CÂŞTIGĂTORII

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Nu aruncaţi bonurile necâştigătoare, va fi o extragere specială de Crăciun