O profesoară a pus 7 minori să-i mângâie sânii, după care a făcut sex cu unul dintre ei

O profesoară de yoga din Statele Unite ale Americii a fost arestată după ce și-a dezgolit sânii în fața a șapte băieți și a întreținut relații sexuale cu unul dintre ei.

26 mart. 2015, 13:48
O profesoară a pus 7 minori să-i mângâie sânii, după care a făcut sex cu unul dintre ei

Lindsey Radomski, în vârstă de 32 de ani, din Arizona, a fost reținută de poliție, fiind acuzată de corupere de minori, abuz sexual și expunere indecentă, scrie click.ro.

Citeşte şi Cazul care a şocat lumea: Profesoara de 28 de ani, ACUZATĂ că a făcut SEX cu trei eleve. VIDEO

Oamenii legii spun că femeia a fost invitată sâmbătă, 21 martie, la un bar mitzvah (n.r. o ceremonie religioasă evreiască de trecere spre maturitate a băieților care au împlinit 13 ani), unde și-a arătat sânii siliconați în fața invitaților. Adulții au trecut cu vedere acest comportament indecent și au continuat s-o tolereze pe profesoara de yoga. După ce majoritatea invitaților au plecat acasă sau au adormit, duminică dimineața, Lindsey Radomski a invitat șapte băieți, cu vârste între 11 și 15 ani, într-un dormitor și i-a pus s-o pipăie pe sâni. Mai mult, ea a întreținut relații sexuale cu unul dintre ei, în vârstă de 15 ani.

Citeşte şi Directoarea unei şcoli din Vaslui, şantajată de amant după un amor nebun

Profesoara de yoga are o cauțiune stabilită la 10.000 de dolari și va apărea în fața judecătorului în cursul zilei de joi, 26 martie.


loading...