O tânără a fost violată de 30 de bărbaţi. Imagini din timpul atacului, postate pe reţelele de socializare

Peste 30 de bărbați din Brazilia sunt acuzați că au violat în grup o tânără de doar 16 ani. Suspecții, căutați acum de polițițti, au postat imagini din timpul agresiunii sexuale pe rețele de socializare.

27 mai 2016, 08:52
O tânără a fost violată de 30 de bărbaţi. Imagini din timpul atacului, postate pe reţelele de socializare

Tânăra a mers la iubitul ei, pentru a-și petrece weekendul împreună cu acesta, însă a fost violată cu brutalitate. Informații despre atac ies în continuare la iveală, însă tânăra a afirmat că atunci când și-a recăpătat cunoștința era înconjurată de bărbați, goală și plină de răni, relatează BBC News, citat de libertatea.ro. Ulterior, imagini din timpul violului au început să apară pe rețele de socializare. Unul dintre agresori a postat o înregistrare de 40 de secunte, în timp ce altul și-a făcut o poză cu fața lui lângă zona intimă a adolescentei.

Autoritățile au emis mandate de arestare pentru persoanele pe care le-au identificat, inclusiv pentru iubitul tinerei. Totodată, agresiunea sexuală extrem de violentă a stârnit furia internauților din Brazilia. Oamenii au făcut apel la proteste pentru a condamna astfel de cazuri.