O vedetă şi-a făcut, în sfârşit, operaţia de schimbare de sex: „Mi-a fost greu să mă despart de penisul meu”

Caitlyn Jenner de 67 de ani mărturisește că a suferit o intervenție chirurgicală de schimbare de sex, în luna ianuarie a acestui an, la aproape doi ani după ce făcut publică decizia ei de ”tranziție”.      

12 apr. 2017, 08:12

Aceste dezvăluiri vin în urma faptului că vedeta s-a săturat ca toți fanii ei să întreb în mod constant despre organele sale genitale și dacă a păstrat părțile biologice cu care s-a născut. Vedeta s-a hotărât să-și scrie memoriile în ”Secretele vieții mele” și să dea cărțile pe față.

De asemenea, mărturisește că i-a fost greu să se despartă de penisul său.

”Voiam doar să am toate piesele potrivite. Mă săturasem până peste cap să ma gândesc mereu la asta. Am de gând să trăiesc autentic, pentru prima dată în viața mea. Am de gând să îmi umplu viața de entuziasm. Operația a fost un real succes, eu nu mă simt doar minunat, ci și eliberat”, scrie Jenner în cartea ei, conform daily mail.

Intervenția chirurgicală pentru ”bărbat-femeie” este mult mai ușoară și mai puțin costisitoare, decât intervenția chirurgicală pentru ”femeie-bărbat”.  Testiculele sunt înlăturate și uretra este scurtată, iar piele din jurul penisului este folosită pentru a crea un vagin ”funcționabil”, precum și un neoclitoris, în unele cazuri, care permite și ”senzații”. 

Bruce Jenner, fost campion olimpic la decatlon, vedetă TV şi tatăl vitreg al lui Kim Kardashian. Acesta a dezvăluit acum câțiva ani că se consideră femeie. 


loading...