Oana Zăvoranu şi Bianca Drăguşanu s-au DEZBRĂCAT GRATIS în Playboy VIDEO

Oana Zăvoranu şi Bianca Drăguşanu s-au dezbrăcat gratis, doar ca să-şi facă imagine. O spune chiar fostul director editorial al Playboy România, care dezvăluie că cele două dive au acceptat să pozeze fără bani, doar pentru a câştiga notorietate.

18 mai 2015, 14:10
Oana Zăvoranu şi Bianca Drăguşanu s-au DEZBRĂCAT GRATIS în Playboy VIDEO

Cunoscute mai mult pentru nuri decât pentru vreun talent anume, multe dive din showbiz-ul autohton au găsit în revistele pentru adulţi o veritabilă rampă de lansare. Oana Zăvoranu, de pildă, a pozat gratis în Playboy. De două ori, potrivit Pagina de Media.

Citeşte şi Vedetă Playboy, senzaţie pe Internet. 40.000 de oameni au dat LIKE la video

Deci prietena mea Oana Zăvoranu, care mi-e simpatică şi foarte dragă, a apărut întâi în Playboy nici măcar pe copertă, ci la o rubrică „seducţie 100%” şi după aia a dat un interviu în libertatea şi a spus că a luat 9.000 de euro pentru asta. Nu luase niciun leu. NU luase nimic. Şi am întrebat-o „Oana, de ce faci chestia asta?” Şi zice „Păi să par eu mai proastă ca alealalte?„, a declarat Dan Boerescu, fost director editorial Playboy România.

 

Inclusiv Bianca Drăguşanu, care acum cere mii de euro doar ca să apară la o petrecere în club, a început cu nuditate gratis.

Bianca Drăguşanu, de exemplu…Bianca Drăguşanu n-a luat niciodată vreun ban, a apărut de 2 ori în Playboy. Niciodată n-a luat niciun leu. Atunci care era motivul? Imaginea, deja Playboy produsese un număr mare de vedete„, a adăugat Boerescu.

Citeşte şi BOMBĂ. Andreea Esca, apariţie în revista Playboy? FOTO


loading...
Partenerii noștri