PARCUL SEXUAL care depăşeşte limitele bunul simţ. Cum arată locul în care eroticul este la el acasă VIDEO

Taiwan a pregătit turiştilor o nouă atracţie turistică. Astfel, este vorba de un parc cu temă sexuală în care oamenii se pot plimba printre statui în ipostaze intime.

27 ian. 2015, 19:06

Parcul, numit Bulevardul Romantic, se întinde pe o distanţa de 50 de kilometri pătraţi de-a lungul coastei. În el, turiştii pot găsi numeroase statui în formă de inimi, o biserică de sticlă şi zeci de sculpturi cu oameni şi animale surprinşi în ipostaze intime, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi S-a dat drept REGIZOR de film pentru a aduce o ACTRIŢĂ SEXY într-o cameră de hotel. Ce s-a întâmplat

Inedit este faptul că această idee a fost proiectată pentru prima dată în Coreea de Sud, un parc asemănător aflându-se la o oră de zbor de la Seul, insula Jeju, una destinaţiile preferate ale coreenilor pentru luna de miere, datorită naturii sale exuberante şi climei semitropicale, foarte căutată într-o ţară care suportă temperaturi extreme pe timp de iarnă.

 

Aici sunt peste o sută de sculpturi reprezentând posturi erotice, parcă rupte din Kama Sutra. Au fost create de studenţi de la facultatea de arte de la Universitatea Hongik (Seul), fiind expuse într-o zonă decorată cu fântâni, grădini şi flori. Vizitele în „parcul tematic al sexului”, după cum a fost denumită zona sunt interzise celor care nu au împlinit vârsta de 18 ani. Ele nu pot dura mai mult de 40 de minute în timpul zilei şi 50 de minute noaptea. Parcul se deschide la ora 09:00 şi se închide la miezul nopţii.


loading...