Poveste adevărată. "Fac sex cu cumnata mea. Fac cu ea tot ce-mi doresc...". Cum a început relaţia interzisă

Publicat: Joi, 22 Februarie 2018 14:13 // Actualizat: Joi, 22 Februarie 2018 14:13 // Sursa: romaniatv.net

"Mă cheamă Andrei şi am 30 de ani. Eu locuiesc împreună cu fratele meu şi cumnata mea de 25 de ani", îşi începe bărbatul povestea.

Foto: libertatea.ro

"Mă cheamă Andrei şi am 30 de ani. Eu locuiesc împreună cu fratele meu şi cumnata mea de 25 de ani. Frati-miu a plecat în Franţa la muncă şi eu am început să fac sex cu soţia lui, pe care o cheamă Dorina. Fac cu ea tot ce-mi doresc. Sunt partide de sex de vis, fără prezervativ, aşa cum ea refuza să facă atunci când era cu fratele meu. Numai că, uneori, deşi ne simţim bine unul cu altul, avem şi remuşcări în privinţa situaţiei. De aceea ţi-am scris. Aş vrea să ştiu ce să fac. Să continui relaţia asta?", a scris bărbatul, potrivit libertatea.ro.

Citeşte şi "Iubitul meu m-a înşelat, dar mi-a făcut un bine. Am înţeles, în sfârşit...". Ce a urmat este incredibil

Răspunsul specialistului în probleme de cuplu

Dacă să continui sau nu relaţia cu a ta cumnată, numai tu şi cu ea puteţi hotărî. Eu doar am să-ţi spun cum se vede din afară. În primul rând, relaţia voastră este susţinută puternic de sentimentul fructului oprit. De obicei, cu cât e mai interzisă, cu atât e mai intensă o relaţie. Dacă oficializaţi lucrurile, probabil că focul pasiunii se va stinge. Atunci, remuşcările vor fi şi mai dureroase. Pe de altă parte, dacă veţi continua în acelaşi fel, va trebui să acceptaţi ca fiecare să aibă şi alte relaţii: ea cu fratele tău, tu cu altcineva. Sunteţi pregătiţi să faceţi asta? Însă tu trebuie să te mai gândeşti la un lucru: fratele tău, mai devreme sau mai târziu, se va întoarce... Chiar dacă ea te va alege pe tine, tu tot vei rămâne frate cu el.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
poveste adevarata sex povesti de viata probleme cuplu sfaturi cuplu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8743
RON
31 Oct
noapte 5 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H