Poveşti penibile din timpul sexului. „Părul îmi lusase foc, aşa că reacţia ei a fost să…” Urmarea este SENZAŢIONALĂ

Sexul nu este întotdeauna plăcut, chiar dacă este cu persoana iubită. Uneori pasiunea se poate transforma în cel mai rușinos moment din viața ta.

21 mai 2017, 08:31
Poveşti penibile din timpul sexului. „Părul îmi lusase foc, aşa că reacţia ei a fost să…” Urmarea este SENZAŢIONALĂ

Iată câteva povești culese de la oameni reali de pe Internet, ale căror momente de plăcere s-au transformat în momente de durere.

Citeşte şi Ce muşcături sunt permise când faci sex

„Tipa cu care eram era genul care gemea, ceea ce de obicei mi se părea drăguț, doar că de data asta eram în casa părinților mei în dormitorul meu vechi care e chiar lângă camera lor. Așa că, atunci când s-a apropiat de climax, și-a cufundat fața în pieptul meu (convenționala poziție a misionarului). Ideea ei a fost să își facă geamătul mai silențios, cred, dar efectul? Un sunet de vânturi venind din pieptul meu. A fost foarte, FOARTE gălăgios.”

„Prima oară cu prietenul meu de atunci a fost de ziua lui. Și-a pus prezervativul și totul mergea bine până când l-am auzit bolborisind: ‘Abia aștept să te las gravidă’.”

Citeşte şi 8 jocuri erotice pe care să le încerci în dormitor

„Sare de sus, în jos, de sus, în jos, de sus, în jos, dar ratează. Am stat în spital cu penisul rupt o noapte întreagă.”

„O seară romantică cu iubita mea, serveam șampanie în cadă, lumânărele și tot tacâmul. M-am lăsat puțin pe spate ca să mă relaxez și dintr-o dată o văd uitându-se la mine cu ochii mari, complet șocată. Părul îmi lusase foc, așa că reacția ei a fost să mă apuce de cap și să mi-l bage în apă între picioare. M-am simțit ca un cimpanzeu!”

sursa: antenastars.ro.


loading...