Prinţul Charles, emoţionat până la lacrimi de micuţul Archie! Ce i-a spus fiul ducilor de Sussex

Meghan Markle și prințul Harry, împreună cu fiul lor de un an, Archie, au vorbit cu Regina şi cu prinţul Charles, sărbătorind a 36-a aniversare a lui Harry. În timpul convorbirii pe Zoom, micuţul Archie a încântat toată familia regală atunci când i s-a adresat prinţului Charles "pa". 

RomaniaTV.net
21 sept. 2020, 05:33
Prinţul Charles, emoţionat până la lacrimi de micuţul Archie! Ce i-a spus fiul ducilor de Sussex

Aproape toată familia Regală s-a strâns pentru a sărbători aniversarea prinţului Harry. Chiar dacă aceştia nu au putut petrece toţi în acelaşi loc, au reuşit să se bucure de moment pe Zoom. De la aceasta intâlnire telefonică a lipsit prinţul William, iar fanii Casei Regale au presupus că e din cauza conflictelor mai vechi. 

În timpul apelului pe Zoom, ducele de Sussex a suflat în câteva lumânări aflate pe un tort, pe care însuşi soția sa Meghan l-a copt, însă micuțul Archie a furat spectacolul.

Citeşte şi: Meghan Markle interzice tabloidelor britanice să dezvăluie numele prietenilor ei

Archie Mountbatten-Windsor l-a lăsat pe bunicul prințului Charles „încântat” numindu-l „pa” într-un apel zoom, potrivit unor surse citate de The Sun

„A fost foarte plăcut. Harry a mărturisit că îi este foarte de dor de familie. Meghan Markle i-a cântat la pian soţului ei după ce i-a copt un tort. El a suflat în lumânări, iar micuţul Archie i-a făcut să râdă pe tot parcursul convorbirii. Momentul important a fost când Archie l-a numit pe prinţul Charles „pa””, au transmis sursele publicaţiei. 

Citeşte şi: Prinţul Charles susţine turismul românesc: „Este momentul ideal pentru redescoperirea rădăcinilor şi refacerea legăturilor cu acestea”

Potrivit US Weekly, Archie vorbește de câteva luni și poate spune cuvinte precum „Dada”, „Mama”, „carte” și „câine”. 

Deși Archie a participat la zoom, William, fratele lui Harry, a lipsit, provocând temeri că sunt încă în dispută.

„William și-a trimis cele mai bune urări de ziua lui şi şi-a cerut scuze că nu a fost prezent. A fost un pic ciudat că William și Kate nu au fost acolo”, a spus o sursă pentru The Sun. 

Citeşte şi: Meghan Markle, soţia Prinţului Harry, are probleme. Plăteşte aproape 70.000 de lire sterline, după ce a fost înfrântă în primă instanţă

Fanii vorbesc despre o distanţare care a pornit imediat după ce Harry a renunţat la funcţia de senior regal la începutul acestui an. Mai mult, ruptura s-ar fi produs după ce, în luna iulie a fost publicată o carte numită „Finding Freedom”, fiind o biografie explozivă despre care se crede că a fost scrisă cu aprobarea ducilor de Sussex.