Prodanca învarte milioane, iar amanta gravidă a lui Reghe îşi cară singură plasa de rafie plină de cumpărături din Mega Image GALERIE FOTO

Laurențiu Reghecampf pare mai degrabă concentrat pe carieră, decât pe faptul că amanta lui, Corina Caciuc, urmează să nască peste doar câteva luni. De altfel, CS Universitatea Craiova a câştigat primul meci oficial din 2022, 1-0 cu Rapid, după o serie de şapte partide fără victorie în Liga 1!

25 ian. 2022, 08:25

Prodanca învarte milioane, iar amanta gravidă a lui Reghe îşi cară singură plasa de rafie plină de cumpărături din Mega Image. Corina Caciuc a fost lăsată de antrenorul Craiovei singură la cumpărături, deşi are o burtică de gravidă destul de evidentă!

Prodanca învarte milioane, iar amanta gravidă a lui Reghe îşi cară singură plasa de rafie plină de cumpărături din Mega Image

Corina Caciuc a fost surprinsă de SpyNews la un supermarket, unde a mers pentru a face mai multe cumpărături. Aceasta a stat mai mult la raionul de legume și fructe, de unde a luat mai multe produse, semn că face tot posibilul să aibă o alimentație sănătoasă în sarcină. După câteva zeci de minute, amanta lui Reghe a ieșit din Mega Image cu o pungă mare de cumpărături pe care cu greu a dus-o către mașină! În acest timp, cel mai probabil, iubitul ei era la antranament, astfel că a fost nevoită să se descurce cum poate!

Reghe, şantajat de Corina Caciuc. Declaraţiile făcute de Anamaria Prodan: „Îl învăța cum să divorțeze, am toate discuţiile”

Între timp, Anamaria Prodan este plecată în zona arabă, unde s-a afişat alături de Sheikh Mohammad Al-Abdullah Al-Sabah, din Kuweit, care are o avere fabuloasă. Presa de specialitate a făcut un top în care a introdus cele mai bogate familii din lume. Casa Saud din Arabia Saudită este cea mai bogată familie regală, cu o avere de 1,4 trilioane de dolari. Pe locul secund se află casa Al Sabah din Kuweit, cu o avere de 360 de miliarde de dolari, urmată de Casa Al Thani din Qatar, cu o avere de 335 de miliarde de dolari!

Laurențiu Reghecampf a devenit „sclavul amantei”. O acuză pe Anamaria Prodan că are o „agenție de escorte”: „Corina Caciuc nu este prostituată!” – VIDEO

Laurenţiu Reghecampf a introdus actele de divorţ, iar prima înfăţişare la tribunal va avea loc pe 5 februarie 2022. Antrenorul şi-a refăcut viaţa alături de Corina Caciuc. Cei doi s-au mutat împreună încă de anul trecut şi urmează să devină părinţi de băiat la finalul lunii mai. Deocamdată, Anamaria Prodan nu are încă o nouă relaţie oficială!


loading...
Partenerii noștri