Profesoara l-a invitat în toaletă şi a făcut amor cu el. La scurt timp, elevul de 16 ani a trăit şocul vieţii. Ce i-a spus femeia VIDEO

O profesoară din Marea Britanie este acuzată că a invitat un elev în toaleta din avion, iar la scurt timp l-a anunţat că a rămas însărcinată. Ellie Wilson, în vârstă de 26 de ani, a întreţinut relaţii sexuale cu elevul în vârstă de 16 ani, când au plecat acasă după o călătorie cu şcoala în străinătate. Perechea a făcut sex în toaleta unei aeronave Airbus, în timpul unui zbor peste noapte către Aeroportul Heathrow, din Londra, în 2015. Băiatul a declarat mai târziu poliției că "și-a scos pantalonii" și "a stat într-un picior".

02 oct. 2018, 13:42
Profesoara l-a invitat în toaletă şi a făcut amor cu el. La scurt timp, elevul de 16 ani a trăit şocul vieţii. Ce i-a spus femeia VIDEO

În urma incidentului din avion, Wilson i-a spus adolescentului că a rămas însărcinată și au discutat ce să facă înainte de a se decide asupra unui avort, scrie spynews.ro.

Citeşte şi SCANDAL. O firmă a promovat prostituţia la un târg de joburi pentru studenţi. „Mulţi dintre ei sunt deja lucrători sexuali….”

Ellie Wilson, profesoara din Marea Britanie, care are în prezent 29 de ani, a negat acuzaţiile aduse în faţa tribunalului Bristol Crown Court şi susţine că nu a întreţinut relaţii sexuale cu minorul.

Ellie Wilson, profesoară de fizică, era şefa stagiunii la o școală secundară din Bristol, când presupusele infracțiuni au avut loc acum trei ani. Nu mai lucrează la şcoală şi a fost eliminată la cererea Colegiului Naţional.

„Era o femeie care avea o relație clandestină cu un băiat, ea este o persoană care acceptă riscuri”, a declarat procurorul Virginia Cornwall, în discursul de deschidere. Conform instanţei, între profesoară şi elev nu s-a întâmplat nimic inadecvat până la călătoria școlară, la care au participat şi alți profesori și studenți. Rămâne de văzut care va fi sentinţa în acest caz.