Profeţia părintelui Alexandru: „Un cataclism va zgudui lumea, va arde pământul” / Arsenie Boca: Rusia va fi lovită cu „bolovani de foc”

Sfinţii părinţi au avut multe viziuni de-a lungul timpului. Multe au fost luate în derâdere la vremea aceea, dar multe s-au adeverit şi au apropiat oamenii de credinţă. Şi acum te trec fiorii dacă citeşte aceste prorociri.

16 sept. 2022, 19:43
Profeţia părintelui Alexandru: „Un cataclism va zgudui lumea, va arde pământul” / Arsenie Boca: Rusia va fi lovită cu „bolovani de foc”

Profeţia unui călugăr misterios pentru România. Părintele Alexandru se numără printre profeţii, clarvăzătorii sau pustnicii care au făcut nenumărate previziuni referitoare la soarta lumii.

Citeşte şi Profeţii anul 2025: Cum se va schimba harta lumii după războiul din Ucraina

Despre părintele Alexandru nu se ştiu prea multe. Acesta a fost închis în timpul comunismului, iar după ce a fost eliberat nu ar mai fi fost primit în rândul clerului. Cu toate acestea, părintele Alexandru ar fi continuat să slujească acasă sau în locuineţele oamenilor. A murit în 1995, iar ultimii ani din viaţă i-a petrecut în Bucureşti, acolo unde locuia într-o garsonieră ce îi fusese pusă la dispoziţie de o credincioasă.

Însemnările sale au fost găsite în 1985 de sora Veronica, într-un dulap împrăfuit.

Părintele Alexandru s-a numărat printre cei care au prezis că Rusia se va prăbuşi ca putere şi poporul rus se va elibera prin credinţă. De asemenea, tot el a prezis că deasupra Bucureștiului va flutura drapelul sfârtecat, iar poporul se va răscula. De asemenea, părintele Alexandru a prezis şi atentatele de la 11 septembrie din America.

„Va fi un cataclism care va zgudui America, apoi, după câteva luni, Europa va introduce moneda unica împărătească”, a prezis călugărul.

S-a întâmplat exact aşa cum a „văzut” părintele. La mai puţin de patru luni după atentatele de la 11 septembrie 2001, euro a devenit moneda Uniunii Europene. Toate aceste semne premerg, după fratele Alexandru, o catastrofă planetară.

Citeşte şi Profețiile sumbre ale bătrânilor athoniți despre Vladimir Putin: Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiată!

“În curând, pământul va arde, punându-se în joc cele mai nimicitoare arme din istoria omenirii, iar un sfert din omenire va muri(…). Turcia va pieri în cea mai mare parte, Spania de asemenea, iar multe dintre insulele de pe glob vor fi căutate în zadar. Cetatea Vaticanului va fi ameninţată, dar nu atacată. Palestina va fi prădată, dar nu de război.

La mica distanţă de Bucureşti, ‘din dărâmăturile trecutului’ (Târgovişte) se va înălţa prima capitală a lumii unite, iar centrul ei administrativ şi spiritual se va numi ‘Noul Ierusalim’. România va interzice, pe teritoriul său, vrăjitoria, fumatul şi beţia. Cei care înjură de cele sfinte vor fi pedepsiţi prin lege, iar duminicile şi zilele de sărbătoare vor fi riguros respectate”, a mai prezis părintele.
Profeția teribilă a părintelui Arsenie Boca păstrată în Arhivele Securității: „Un nou război va începe, iar rușii, care ne-au făcut atâta rău, îşi vor primi răsplata la ei acasă”

Arsenie Boca a prezis că România va fi condusă de Iohannis. „Nu-i din religia noastră și este preocupat pentru el”

Arsenie Boca ar fi prezis moartea soţilor Ceauşescu, fapt pentru care a fost persecutat de Securitate. Nepoata celui supranumit „Sfântul Ardealului” a spus că Părintele a anticipat şi ascensiunea la putere a lui Klaus Iohannis.

Știți ce mi-a spus? Să nu te bucuri că pleacă Ceaușescu, să nu te bucuri că vine altul, mai de altă religie. Să nu te bucuri că pleacă Ceaușescu, că-l dați jos că vine altul mai rău. (…) Nu-i din neamul nostru, nu-i din religia noastră și este preocupat pentru el. Așa cum s-a dovedit. E un om cu un rânjet mascat, să pară drag românilor și el nu ne iubește deloc”, a dezvăluit Zoe Dăian, nepoata în vârstă de 90 de ani a părintelui Arsenie, într-un interviu pentru România TV

Arsenie Boca a avut, de-a lungul vieții sale, mai multe previziuni ce s-au adeverit. Cunoscutul călugăr povestea înainte să moară, că într-o perioadă imediat următoare România va fi invadată de Rusia. Călugărul le-a spus, astfel mai multor persoane, că ţara noastră va fi ocupată de Rusia, Bulgaria şi Ungaria, însă după aceea, aceste ţări vor fi lovite de mai mulți ”bolovani de foc”.

Teolog, ieromonah și artist plastic, părintele Arsenie Boca ne-a lăsat moștenire multe lecții de viață care, privite în esență, pot schimba calea celui care le înțelege și urmează. De asemenea, a făcut și o mulțime de profeții atât despre prezent, cât și despre vremurile ce stau să vină. Și multe dintre ele fac referire la țara noastră. De ce a spus că atenţia lumii se va îndrepta asupra României?

Arsenie Boca a prezis înainte de moarte că Rusia va invada România: „O să dispară de pe harta pământului”

Părintele Arsenie Boca a devenit în ultimii ani un nume foarte important în ortodoxism. Locul de veci al fostului stareţ al Mănăstirii Prislop este vizitat anual de zeci de mii de oameni, care vin să înalțe o rugăciune, cu credință în suflet că vor primi ajutor divin.

Duhovnicul trecut la cele veșnice este considerat de mulţi dintre credincioşi sfânt, în ultimii ani apărând tot mai multe mărturii cu privire la puterile divine cu care Arsenie Boca ar fi fost înzestrat. Unele dintre ele vorbesc despre minunile pe care le-a săvârșit, altele despre puterea vindecătoare a acestuia şi despre modul în care el putea vedea în sufletul oamenilor.

De asemenea, în timpul vieții sale, ieromonahul a făcut mai multe profeții atât despre prezent, cât și despre vremurile care vor veni peste noi. Unele care deja s-au întâmplat, iar altele ar urma să se adeverească în curând. Astfel, iată ce a prezis el despre viitorul României.

„Bucureştiul are să fie al doilea Ierusalim. Să nu vă fie frică, căci Ţara Făgăraşului este păzită de Maica Domnului. Stă Maica Domnului în coate şi genunchi şi se roagă pentru Ţara Făgăraşului.

Planul „lucrării diavoleşti” este minuţios şi, prin puterea banilor şi a viciilor, între care minciuna, prefăcătoria, intriga şi omorul sunt cele mai importante, cei care o săvârşesc au ajuns destul de aproape de ţelul lor principal, care este controlul şi dominarea întregii lumi…

Atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere a cunoaşterii materialiste”, spune una dintre profețiile Părintelui Arsenie Boca.

Ce alte profeții a mai făcut părintele
O altă profeţie a lui Boca se leagă de faptul că România se va confrunta cu o puternică emigraţie. Acest lucru se petrece deja de ani de zile, dacă stăm să ne gândim la milioanele de români care sunt plecați peste hotare. Mai mult, unii nici nu mai intenționează să se întoarcă în țară.

Părintele Arsenie Boca, despre cele trei cauze nebănuite care ne îmbolnăvesc trupul. „Boala apare întâi în psihic”
„Măi, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, a mai spus Părintele Arsenie Boca. De asemenea, în relatările Surorii Septimia Maniș din cartea „Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca”, se arată că duhovnicul „văzuse” dinainte că românii vor fi împovărați de taxe.

Profețiile părintelui sunt însemnate în mai multe lucrări, iar unele mărturii ale lui Arsenie Boca sunt susținute chiar de apropiați ai săi.

Baba Vanga, profeție cumplită pentru 2022: a început deja să se adeverească! Ce se întâmplă cu România

Baba Vanga, profeție cumplită pentru 2022. Chiar dacă a murit în urmă cu 25 de ani, celebra clarvăzătoare a lăsat în urma sa profeții alarmante. Printre altele, Baba Vanga a avertizat că orașele vor rămâne fără apă, cu consecințe politice nebănuite, iar țările vor fi obligate să găsească soluții alternative. Profeția ei pare să se adeverească, mai ales că, recent, cetățenii din Kent, Marea Britanie, au primit un avertisment legat de apă, pe care o pot folosi doar pentru „utilizări esențiale”, în contextul caniculei groaznice, scrie Metro. Mai mult, în această perioadă, Europa înregsitrează temperaturi de aproape 50 de grade Celsius, iar activiștii de mediu au lansat un apel similar!

A fost găsită o casetă cu previziunile necunoscute făcute de Baba Vanga: „Marile evenimente ale omenirii se vor întâmpla în 2035-2037”

Baba Vanga a mai susținut că Asia și Australia vor fi afectate de „inundații uriașe”, iar cutremurele și tsunami-urile vor face ravagii. Aceasta a mai prezis foamete în India, tot din cauza scăderii temperaturii, şi a vorbit inclusiv de o nouă pandemie, venită din Siberia, cauzată de un virus înghețat, care va fi eliberat de schimbările climatice! O altă profeție credibilă pentru 2022 este și trecerea oamenilor către realitatea virtuală!

În 1996, ultimele cuvinte au fost adresat poporului nostru. „Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor”, au fost cuvintele clarvăzătoarei cu puţin timp înainte să moară!

Nu mai există oameni ca Baba Vanga. De ce marii clarvăzători au încetat să se mai nască, ce spun parapsihologii

Baba Vanga a trăit izolată într-un sătuc din munții Kozhuh din Bulgaria. După încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, mulți lideri europeni și sovietici au venit pentru sfaturi la Baba Vanga, considerând-o un adevărat „oracol”. Chiar și liderul sovietic Leonid Brejnev s-a întâlnit cu Baba Vanga, cel puțin o dată, înainte să moară, în 1982. Nu toate profețiile Babei Vanga s-au adeverit, dar chiar şi aşa studiile sugerează că presupusele ei profeții au o „rată de succes” de 85%!