Tineri suspecţi de tentativă de viol şi tâlhărie, reţinuţi de poliţişti la Bacău

Doi tineri, în vârstă de 17 şi respectiv 21 de ani, din comuna băcăuană Răchitoasa, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă de viol, au fost reţinuţi, miercuri, de poliţişti, pentru 24 de ore, după ce s-au găsit în locuinţele acestora bunuri susceptibile a proveni din săvârşirea unor infracţiuni comise cu violenţă.

RomaniaTV.net
03 dec. 2014, 18:46
Tineri suspecţi de tentativă de viol şi tâlhărie, reţinuţi de poliţişti la Bacău

„În urma a cinci percheziţii domiciliare, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor telefoane mobile, lanterne, topoare, încălţăminte, toate susceptibile de a fi fost folosite la comiterea unor infracţiuni prin violenţă”, a declarat inspector principal Narcisa Butnaru din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Potrivit Agerpres, din cercetări a rezultat că în noaptea de 17 spre 18 noiembrie, un minor de 17 ani şi un tânăr de 21 de ani din comuna Răchitoasa, ar fi pătruns în locuinţa unei femei în vârstă de 75 de ani din aceeaşi localitate şi, prin agresiune, ar fi încercat să întreţină cu aceasta raporturi sexuale, iar la plecarea din locuinţa victimei, cei doi ar fi sustras o lanternă, un telefon mobil şi 50 de lei’.

Citeşte şi Incident ŞOCANT în trafic în Bacău. Un şofer a fost ATACAT cu un APARAT cu ELECTROŞOCURI – VIDEO

Cei doi suspecţi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Podu Turcului cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.