„Un frăţior sau o surioară”. Vlăduţa Lupău a făcut marele anunţ în direct la TV

Vlăduța Lupău a făcut declarații despre al doilea copil, imediat după ziua ei de naștere! Artista e recunoscătoare pentru ceea ce se întâmplă în viața ei.

15 mart. 2024, 09:33
„Un frăţior sau o surioară”. Vlăduţa Lupău a făcut marele anunţ în direct la TV

Vlăduţa Lupău se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas, indiferent de situație.

De asemenea, cântăreaţa a fost mereu sinceră față de fanii ei, iar un moment de sinceritate a avut și recent, căci invitată în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, vedeta a dezvăluit dacă își dorește sau nu să devină mamă pentru a doua oară.

Vlăduța Lupău dă vestea despre cel de-al doilea copil: „Eu am un frate, la fel și soțul meu, e bine să nu rămâi singur pe lume”
Astfel, artista a mărturisit că ar vrea ca Iair să aibă o surioară sau un frățior, însă va lăsa acest lucru la voia divinității.

Cristi Brancu: Există un vis pe care nu ți l-ai îndeplinit?

Vlăduţa Lupău: Absolut tot ce am avut în cap și toate visurile mele au fost realizate, cu ajutorul lui Dumnezeu. Deci tot ce mi-am pus în cap s-a întâmplat. Sper să nici nu fie vreun vis neîmplinit. Eu îi mulțumesc pentru tot ce mi-a dat pe lumea asta, pentru că mi-a dat prea mult. Nu știu dacă eu merit atâtea lucruri pe care le am în viața personală, în viața de artist. Pe toate planurile e în regulă la mine.

Cristi Brancu: Există posibilitatea unui frățior și a unei surioare?

Vlăduţa Lupău: Toată lumea cred că își dorește, nu? Să aibă un frățior sau o surioară. Ne bucurăm foarte mult de băiețelul pe care îl avem, de Iair, și când o vrea Dumnezeu să vină un frățior sau o surioară, să vină, nu? Cred că toată lumea își dorește, atunci când are un copil, să vină și un al doilea, al treilea.

De la al treilea încolo nu știu dacă își mai dorește cineva. Noi am crescut cu frați, nu știm cum e fără.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adi Rus (@adiiirus)

În urmă cu doar câteva zile, Vlăduţa Lupău a împlinit vârsta de 33 de ani, iar cu această ocazie vedeta a scris un mesaj pe rețelele de socializare, dezvăluindu-le urmăritorilor că este primul an în care a ales să nu-și sărbătorească ziua.

Vlăduța Lupău a dus-o greu cu banii înainte de celebritate. Suma cu care artista trebuia să trăiască: „Nu știu cine s-ar fi descurcat”

Ba mai mult, cântăreața a scris și o listă cu lucrurile pe care nu le face niciodată de ziua sa. „E primul an în care aleg să nu «îmi țin ziua»… și totuși a fost perfect! Vă mulțumesc mult ca sunteți aici, cu si pentru mine! Cu drag, Vlăduța ♥️.