Viaţa sexuală: Greşeli pe care trebuie să le eviţi în dormitor

Publicat: Luni, 08 Iulie 2013 22:54 // Actualizat: Luni, 08 Iulie 2013 22:54 // Sursa: RTV.net

Sfaturile sexulale care promit îmbunătăţirea performanţelor în pat au fost întotdeauna interesante pentru bărbaţi. După cum şi cele care arată cum să evite anumite greşeli în dormitor au fost mană cerească pentru bărbaţi.

Când eşti pe cale să faci sex cu o femeie, ultimul lucru pe care ţi l-ai dori este să-i strici poftă de amor. Unele gesturi care n-au nici o semnificaţie pentru bărbaţi pot declanşa cataclismul când sunt privite din perspectiva unei femei. Însă dacă devii un bărbat mai bun, asta înseamnă că vei deveni şi un ământ mai bun, tocmai de aceea sfaturile care urmează sunt pentru toţi bărbaţii care greşesc însă cărora nu le este teamă să admită că nu fac toate lucrurile bine şi care vor să înveţe.

 Pentru bărbaţi greşeală #1: Nu-şi sărută soţia

Crezi sau nu, există o mulţime de bărbaţi care nu-şi sărută partenera în timp ce fac amor, iar această reprezintă una dintre cele mai mari greşeli ce ar trebui evitate în dormitor. Nu face şi tu aceeaşi eroare sau, dacă ai făcut-o până acum, asigura-te că n-o vei mai repetă vreodată.

 Pentru bărbaţi greşeală #2: Îşi muşcă soţia înainte că această să fie pregătită

Adevărul este că multor femei le plac bărbaţii mai agresivi însă, dacă un urmaş al lui Adam începe să-şi muşte soţia înainte că această să fie excitată, rezultatul nu va avea nici legătură cu plăcerea, dimpotrivă va provoca dureri şi disconfort. Asigura-te că se află în starea propice înainte de a începe s-o muşti de urechi, umeri, gât sau alte părţi ale corpului sau.

Pentru bărbaţi greşeală #3: Ignorarea tuturor celorlalte părţi ale corpului cu excepţia celor sexuale

Sănii şi sexul sunt grozave, fără îndoială, însă n-ar trebui să acorzi atenţie doar acestor părţi ale corpului soţiei tale. Până la urmă întregul corp merită atenţie aşa că focusează-te şi pe încheieturi, în spatele genunchilor, pe spatele inferior, pe abdomen etc. Cu siguranţă că asta îi va produce plăcere şi, astfel, cresc şansele că această plăcere să-ţi fie întoarsă.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 iul 01:33
...şi, astfel, cresc şansele că această plăcere să-ţi fie întoarsă.Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro. Sursa : RTV.NET ...
1
EUR
4.8378
RON
04 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H