Vrei să slăbeşti? Află câte calorii arzi în timpul unei PARTIDE de AMOR

Toata lumea stie ca partidele de sex reprezinta o forma excelenta de exercitiu fizic. Intrebarea care se pune insa este cate calorii pierzi de fapt in timp ce te bucuri de partenerul/a ta.

11 feb. 2015, 20:24
Vrei să slăbeşti? Află câte calorii arzi în timpul unei PARTIDE de AMOR

Recent a fost publicat in PLoS ONE un studiu in care 21 de cupluri heterosexuale cu varste cuprinse intre 18-35 de ani au facut amor de dragul stiintei. Relatiile dintre membrii cuplurilor erau pe termen lung si li s-a cerut sa faca sex, in casele lor, in patru ocazii separate. Participantilor li s-a spus sa practice „activitatile obisnuite” si sa evite produsele de crestere a performantelor sexuale (ca de exemplu, Viagra). De fiecare data cand faceau dragoste, ambii membri ai cuplului erau monitorizati pentru a se observa cantitatea de energie folosita in aceste activitati placute. Pentru a se compara rezultatele fiecare participant trebuia sa alerge pe o banda de alergat timp de 30 de minute pentru a vedea cate calorii sunt consumate in timpul amorului si in timpul miscarii.

Cate calorii au fost arse in timpul partidei de amor – a inclus atat preludiul cat si actul in sine – care, in medie, a durat 25 de minute? Pentru barbati numarul a fost de 101 calorii (4.2 pe minut), in vreme ce femeile au consumat 69 de calorii (3.1 calorii pe minut).

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.


loading...
Partenerii noștri