Vulpița s-a întors din Germania, dar refuză să-i acorde divorțul lui Viorel. Cum a fost fotografiată Veronica Stegaru, la revenirea în țară: „Înapoi acasă”

Vulpița s-a întors în România, la doar câteva săptămâni de când a anunțat pe rețelele sociale că pleacă la muncă în Germania.

25 mart. 2024, 15:40
Vulpița s-a întors din Germania, dar refuză să-i acorde divorțul lui Viorel. Cum a fost fotografiată Veronica Stegaru, la revenirea în țară: „Înapoi acasă”
Vulpița lui Viorel s-a întors în România

În urmă cu doar câteva săptămâni, Vulpița a decis să pornească pe un nou drum și a plecat în Germania, la muncă. Recent, aceasta s-a întors în țară, iar totul s-a aflat de pe rețelele sociale.

Citește și: Mirela Vaida, adevărul despre Vulpița și Viorel: „Eu am avut un sentiment de milă, pentru că a fost mult hate, mai ales pe ea”

La începutul lunii februarie, Veronica Stegaru și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că a plecat în Germania, mai exact în Berlin, la muncă. Ea a dezvăluit că nu mai putea sta în casa părintească, așa că a fost nevoită să își câștige cumva traiul. Nu se știe ca ce a lucrat, dar acum s-a întors acasă.

Vulpița a postat pe contul ei de Instagram o fotografie din casa părinților ei, alături de un mesaj în care a explicat că este bine și este alături de familia ei.

„Înapoi acasă. Bine sunt, cu sora și fratele la mama și tata. Poza e de la frate, eu nu știam că face”, a scris Vulpița, pe Instagram.

Viorel Stegaru vrea să divorțeze de Vulpița

Viorel și Veronica s-au despărțit, dar nu au reușit să finalizeze divorțul, cu toate că bărbatul își dorește cu ardoare acest lucru. Acesta a acuzat-o pe mama copiilor săi că nu vrea să-i acorde divorțul și că nu se prezintă la proces.

Citește și: Viorel Stegaru s-a săturat să-și lingă rănile! A dat-o uitării pe Vulpița și și-a refăcut viața sentimentală: „Când iubești o persoană care te iubește, e altceva”

Viorel susține că Veronica i-a lăsat copiii în grijă și nu s-a mai interesat de ei, iar cea care îi îngrijește este bunica paternă.

„Să-ți fie rușine pentru vorbele pe care le spui. Mai minți și că vorbești cu copiii și tu nu ai mai sunat de când ai plecat. Azi am avut proces de divorț și nu te-a interesat să vii. Rușine să-ți fie”, scria Viorel Stegaru, la acel moment, pe Instagram.