ADINA RĂDUCAN, CÂŞTIGĂTOR X FACTOR 2014. Cine este PRIMA voce feminină care a câştigat X FACTOR

CÂŞTIGĂTOR X FACTOR 2014 este ADINA RĂDUCAN, o adolescentă de 16 ani din Buzău, singura concurentă din grupa "sub 20 de ani" a lui Horia Brenciu. Adina Răducan primeşte, odată cu trofeul X FACTOR 2014, şi suma de 100.000 de euro, după ce a câştigat finala în faţa Alexandrei Crişan, a lui Alessio Paddeu şi a Trupei 69.
Romania TV
26 dec. 2014, 23:38
ADINA RĂDUCAN, CÂŞTIGĂTOR X FACTOR 2014. Cine este PRIMA voce feminină care a câştigat X FACTOR

FINALA X FACTOR 2014. ADINA RĂDUCAN, tanara de doar 16 ani din echipa lui Horia Brenciu care a câştigat X FACTOR, SEZONUL 4, spune ca ar vrea sa-si ajute famila cu premiul de la X Factor, sezonul 4: „O bună parte din sumă mi-ar plăcea să o trimit familiei, bunicilor în primul rând, mai ales că am aflat de curând că bunica mea e foarte bolnavă. Tare mi-aş dori să o pot ajuta la bătrâneţe, mai ales că şi-a dedicat tot timpul nepoţilor, mie şi fratele meu şi aş vrea să o pot răsplăti. Şi, desigur, aş investi o parte şi în cariera mea muzicală”.

CÂŞTIGĂTOR X FACTOR, SEZONUL 4. Frumoasa buzoiancă ADINA RĂDUCAN avea doar 15 ani când s-a prezenat în faţa juraţilor Ştefan Bănică, Delia Matache şi Horia Brenciu şi a reuşit să-i impresioneze încă de la audiţii. Ea a primit rapid cei trei „da” care au trimis-o în etapa următoare de concurs.

Înainte de bootcamp, ADINA RĂDUCAN a fost repartizată în grupa „sub 20 de ani”, al cărei mentor a fost ales de producători să fie Horia Brenciu. Puştoaica a defilat apoi în galele live, iar în finală a ajuns alături de Alexandra Crişan, din grupa lui Ştefan Bănică, Alessio Paddeu şi Trupa 69, din grupa Deliei Matache. După ce Alessio şi Trupa 69 au fost eliminaţi, ca urmare a votului public, în „finala finalei” Adina Răducan s-a confruntat cu Alexandra Crişan şi a primit cele mai multe voturi din partea publicului, ceea ce i-a adus trofeul şi marele premiu de 100.000 de euro.

X FACTOR, X FACTOR 2014 FINALA. Horia Brenciu A PLÂNS NECONTROLAT pe scenă VIDEO

ADINA RĂDUCAN e obişnuită cu lumina reflectoarelor. Cântă de mică, a participat la zeci de concursuri şi a fost remarcată de Horia Brenciu încă de acum cinci ani, când a şi invitat-o să cânte alături de el pe scena Sălii Palatului. „Cel mai important moment din cariera mea a fost atunci când am cântat cu Horia Brenciu, la primul lui concert de la Sala Palatului. Ţin minte cât de emoţionaţi eram. Îi mulţumesc pentru toată încrederea pe care mi-a acordat-o”, a declarat Adina.

Adina Teodora Răducan a început să cânte când încă nu împlinise patru ani. Fredona prin curte melodii ale trupei Andre sau ale lui Nico, iar mama sa i-a remarcat calităţile vocale. La patru ani, a fost înscrisă de părinţi la un curs de canto la Şcoala Populară de Artă din Buzău, unde a impresionat profesorii cu vocea sa deosebită şi foarte matură. Tot atunci a fost descoperită de profesorul Constantin Ungureanu care a selectat-o pentru completarea trupei Mini Melos.

La şapte ani, Adina a a fost înscrisă de părinţi în clasa I la Liceul de Artă din Buzău la clasa de pian şi canto şi a început să participe la nenumătrate festivaluri şi concursuri. „Vreau să Fiu Vedetă”, „Ploaia Steluţelor”, „Mamaia Copiilor” sunt doar câteva din concursurile la care a participat Adina şi la care a luat primele locuri. În timpul uneia dintre competiţiile muzicale la care a participat l-a cunoscut pe Horia Brenciu, care s-a îndrăgăstit de vocea ei şi cu care a făcut duet pe melodiile „New York, New York”, „Cabaret”, „Cose della Vita”. „Această copilă minunată m-a vrăjit cu vocea ei încă de prima dată când am văzut-o şi auzit-o”, declara Horia Brenciu despre Adina Răducan, în perioada colaborării dintre cei doi. De asemenea, Adina Răducan, la numai 11 ani, a cântat alături de nume mari ale muzicii dar dintre toţi spune că cel mai bine se simte pe scenă lângă Luminiţa Anghel şi Horia Brenciu.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Locul din Europa unde o noapte de cazare costă doar 200 de lei. Arată ca Bali, iar peisajul îți taie răsuflarea
Capital.ro
Interzis în toată România. Legea este în vigoare din 2008
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Este vestea momentului pentru românii care au credite la bancă!
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Revoluție în bucătărie. S-a găsit soluția pentru mâncarea prea sărată
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu
Cancan.ro
S-au luat la bătaie în ultimul hal, în Parlamentul României. VIDEO EXCLUSIV
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor însoțite de intensificări ale vântului și descărcări electrice: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 mai 2024
Capital.ro
DECIZIE pentru toți românii care au BULETIN. A fost semnat decretul prezidențial
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'