Andreea Tonciu a născut o fetiţă de nota 10. Cum arată Rebeca Ana-Maria FOTO

Andreea Tonciu a născut, miercuri dimineață, prin cezariană. După luni de așteptare, clipa cea mare a venit astăzi, iar vedeta se află în aceste momente la spital, unde a devenit mămică pentru prima dată.

08 iun. 2016, 06:00

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au ajuns la spital miercuri dimineață. Momentul nașterii a venit mai devreme, având în vedere că perioada în care ar fi trebuit să nască era 12-20 iunie. Cei doi au devenit părinii unei fetițe, pe nume Rebeca Ana-Maria. Micuța a venit pe lume la ora 9:07, are 3,2 kilograme și a primit nota 10 la naștere.

Naţii micuţei vor fi Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Andreea Tonciu a stat numai în pat în ultima perioadă, la sfaturile medicului, pentru a nu exista probleme. Fosta asistentă TV a făcut dezvăluiri emoționante, de curând, precizând de ce nu poate naște natural, deși și-ar fi dorit asta.

Mama Andreei Tonciu a intrat în direct la Antena Stars pentru a vorbi despre momentul fericit și a făcut o dezvăluire extrem de importantă, care lămurește lucurile din ultimele luni:

„Sunt cea mai fericită bunică. Andreea va fi în primele luni speriată, dar va fi bine. A născut ușor, nici nu credeam că va fi atât de calmă. Când i-a pus-o la piept, am avut niște emoții puternice. Micuța este foarte frumoasă și albă. Nu pot să cred cât de frumoasă. Este așa de frumoasă, când am născut-o pe Andreea era atât de păroasă.Au fost niște probleme, al doilea caz pe care l-a întâlnit domnul medic în cariera sa. Cred că asta a fost cauza pentru care spunea că o doare spatele, iar noi spuneam că este răsfățată. Andreea este foarte bine acum și se simte liniștită. Andreea plânge de la 5 și jumătate de când i s-a rupt apa. A avut niște frisoane fantastice, a fost foarte speriată și spre surprinderea ei a fost foarte ușor. Ne acaparează pe toți să nu punem mâna și să avem grijă. Este foarte atașată. Nu am avut curaj să o iau în brațe. Deni a făcut asta, cred că eu o să îi fac băiță, mi-e mai frică mie decât Andreei”, a mărturisit mama Andreei.