CUTREMUR în familia BECALI! Gigi, scandal MONSTRU cu Giovani

Gigi Becali a început să recupereze din banii pe care i-a împrumutat celor care au apelat la serviciile lui, cu atât mai mult cu cât, pe perioada detenției, afacerile lui au stagnat.

10 iun. 2015, 05:39
CUTREMUR în familia BECALI! Gigi, scandal MONSTRU cu Giovani

Printre cei datori se numără şi Giovani Becali. În momentul în care Gigi i-a cerut lui Giovani să îi returneze banii pe care i-a împrumutat, acesta, din închisoare, i-a dat un răspuns care, probabil, l-ar fi făcut și pe un birjar să roșească, iar „esența” lui a fost un categoric „Nu!”. Gigi, enervat de răspunsul negativ primit, a început să îi transmită la rândul lui cuvinte grele, iar acum relațiile dintre ei s-au rupt, din nou, cei doi devenind, din veri, dușmani, scrie Spy News.

Prima ceartă între verii Becali a intervenit în toamna lui 2000, atunci când Gigi Becali lua decizia să-l angajeze ca manager al Stelei pe Victor Piţurcă. Tehnicianul venea după o aventură nefericită la naţionala României, de unde, după ce o calificase la Euro 2000, a fost îndepărtat de Giovani Becali printr-un puci orchestrat în colaborare cu Hagi, Gică Popescu şi Dan Petrescu. A trebuit să treacă şapte ani pentru ca cei doi să se împace. De atunci însă, scandalurile dintre ei au fost mai multe, dar de mai mică amploare.