Fata lui Adrian Enache va rămâne cu semne pe viaţă după atac

Fata lui Adrian Enache va rămâne cu semne pe viaţă după atacul de săptămâna trecută. Avocata familiei susţine că, din cauza rănilor suferite, tânăra nu va scăpa de sechele. Diana Enache a fost externată, dar va merge la control. În plus, familia spune că aceasta va avea nevoie şi de sprijinul unui psiholog pentru a face faţă traumei, informează România TV.

09 iul. 2014, 13:01
Fata lui Adrian Enache va rămâne cu semne pe viaţă după atac

Greul pare să fi trecut pentru fata lui Adrian Enache. Diana a fost lăsată să se întoarcă acasă, după ce medicii au hotărât că este în afara oricărui pericol. Cu toate acestea, rănile nu se vor vindeca prea uşor, pentru că tăieturile de pe corp au fost adânci.

„Am văzut-o şi am făcut chiar câteva fotografii. Este tăiată în zona abdomenlului, în zona sânilor, ambele mâini, degetele ei sunt toate pline de copci pentru că ea s-a luptat cu mâinile goale împotriva unui bărbat înarmat cu un briceag”, a declarat Katia Cicala, avocatul familiei Enache.

Citeşte şi Adrian Enache, PRIMA DECLARAŢIE după agresarea fiicei sale: I-a pus cuţitul la gât, mâna pe corp, pe fese

Fata de 17 ani a fost agresată, în urmă cu 5 zile, de un cetăţean libanez, paznic al blocului în care locuieşte tatăl ei. Tânăra îl rugase să rezolve o problemă tehnică din complexul rezidenţial.

„Pe gât încă se mai văd urmele briceagului, dar pe corp are copci, deci nu vorbim despre nişte zgârieturi. Agresorul a pus cuţitul la gâtul ei, iar cu cealaltă mână a cuprins-o de talie”, a precizat Katia Cicala.

Deşi s-a temut pentru viaţa fiicei lui, Adrian Enache o consideră o eroină pe tânără.

„A reuşit să facă faţă singură unui nenorocit, care a avut un atac premeditat asupra ei, urmând să o violeze. Este o eroină, s-a salvat singură, ea a anunţat poliţia, SMURD-ul. O felicit”, a spus Adrian Enache.

Cel mai probabil Diana va avea nevoie şi de ajutorul unui psiholog pentru a trece de trauma suferită. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citeşte şi Fiica lui Adrian Enache a fost EXTERNATĂ, după ce a fost agresată de paznicul blocului: Are coşmaruri!