Horoscop februarie 2017. Cum stai cu dragostea în luna îndrăgostiţilor

Horoscop februarie 2017. Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna februarie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

30 ian. 2017, 08:46
Horoscop februarie 2017. Cum stai cu dragostea în luna îndrăgostiţilor

Vărsător

Luna februarie vine cu veşti bune pentru tine, mai ales dacă situaţia ta sentimentală a fost una incertă în ultima perioadă. Ai toate şansele ca chiar de Ziua Îndrăgostiţilor să primeşti o cerere în căsătorie sau cel puţin să ţi se pregătească o excursie mult visată. Bucuriile vin din toate părţile şi aproape că nu vei crede că toate astea ţi se pot întâmpla ţie. 

Peşti

Nu te vei axa prea mult pe dragoste în această lună, iar acest sector al vieţii tale pare că nu mai prezintă niciun interes pentru tine. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă sau eşti căsătorită, laşi lucrurile să vină de la sine şi nu depui niciun efort pentru a îmbunătăţi situaţia, însă nici nu te laşi afectată de micile probleme care tot apar. Dacă eşti singură, te concentrezi mai mult pe bani şi pe înflorirea ta profesională. 

Berbec

Nu poate trece februarie pe lângă tine fără să marchezi Ziua Îndrăgostiţilor aşa cum se cuvine. Te pregăteşti intens pentru a-i face o surpriză iubitului tău şi cu siguranţă vei reuşi să îl iubeşti. Viaţa ta erotică se află la cote maxime, simţi nevoia să oferi multă iubire, dar şi să o primeşti. Dacă eşti singură vei fi destul de depresivă din cauza faptului că tânjeşti după ce vezi în jurul tău. 

Taur

Nu îţi convine deloc situaţia amoroasă în care eşti şi încerci cu toate puterile să schimbi ceva luna aceasta.Ziua Îndrăgostiţilor nu va fi una marcantă pentru tine, pentru că dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci cu siguranţă ştii că iubitul tău nu este genul care să îţi facă surprize pe care orice femeie şi le doreşte. Dacă eşti singură, te laşi purtată de val şi trăieşti clipa în aventurile în care te implici. 

Citeşte mai multe pe eva.ro