Horoscop: Le merge mintea brici. Zodii care te citesc de la o poştă

Pentru câteva dintre zodii nu este nimic paranormal în a-ţi citi gândurile. Practic, ele nu fac decât să intuiască foarte bine ceea ce gândeşti. Şi asta întrucât sunt foarte inteligente şi cunosc foarte bine firea umană.

RomaniaTV.net
06 sept. 2016, 08:01
Horoscop: Le merge mintea brici. Zodii care te citesc de la o poştă

Varsator

Persoana nascuta in Varsator are o minte super ascutita, iar aceasta se traduce prin abilitati extrasenzoriale nemaipomenite. Te poti trezi ca spune inaintea ta ceea ce tu tocmai gandeai in acel moment si ca foloseste chiar aceleasi cuvinte pe care tu le aveai in minte. Aproape ca nu depune niciun efort pentru asta tocmai pentru ca este o persoana inteligenta si conectata mereu la ceilalti. In plus, mai are o abilitate: poate vedea si in sufletul omului.

Citeşte şi  Horoscop: Ele sunt femeile dictator, care vor teroriza orice bărbat din viaţa lor

Fecioara

Daca ai prin preajma o Fecioara sa stii ca esti cu detectivul pe urme. Persoana nascuta in aceasta zodie este un Sherlock Holmes al zilelor noastre, gata mereu sa identifice noi indicii care sa te tradeze. Poate fi si un psiholog extrem de bun, intrucat e capabila sa descopere ceea ce se ascunde in spatele gesturilor, atitudinilor, cuvintelor. Poate juca foarte bine teatru atunci cand vrea sa obtina informatii suplimentare.

Citeşte mai mult pe studentie.ro