HOROSCOP: Topul celor mai geloşi bărbaţi în funcţie de zodie

Gelozia este prezentă acolo unde nu e loc de monotonie. Totuşi, probleme foarte mari apar atunci când acest sentiment devine cauza multor dispute şi când încrederea dispare. Un bărbat gelos este un bărbat îndrăgostit şi posesiv, ceea ce atrage foarte multe femei.

RomaniaTV.net
05 iun. 2015, 08:07
HOROSCOP: Topul celor mai geloşi bărbaţi în funcţie de zodie

Dacă ştie să şi transforme acest lucru într-un avantaj şi să nu se lase dominat de gelozie, el va fi o partidă pe cinste. Haideţi să vedem care sunt cei mai geloşi bărbaţi în funcţie de zodie.

5. Un loc în topul celor mai geloşi bărbaţi trebuie să îl ocupe Berbecul. El nu va suporta să îşi vadă partenera în compania altui bărbat, mai ales dacă acesta este un necunoscut. Nu are nimic împotrivă ca femeia sa să socializeze, dar ideal ar fi ca el să îi cunoască pe cei cu care aceasta interacţionează. Nu se dă în lături de la a-şi prezenta partenera în cercurile de prieteni, mai ales datorită faptului că Berbecul ştie cum să se înconjoare de oameni de încredere.

4. Leul nu este degeaba un… leu. Este şeful în casă, dominant, posesiv şi gelos. Femeia de lângă el se simte protejată, căci Leul nu lasă pe nimeni să îi invadeze teritoriul, nici pe al său, nici pe al partenerei sale.

Citeste tot articolul pe YVE.ro.