INSULA IUBIRII 2016: Momente incendiare în direct, camerele au surprins tot

INSULA IUBIRII 2016: Cristi de la "Insula Iubirii" a făcut primul pas greşit? Când i-a văzut "formele" ispitei Cătălina nu s-a mai dezlipit de ea

RomaniaTV.net
17 mai 2016, 19:53

INSULA IUBIRII 2016: O vorbă trădează intenţii, un zâmbet trădează relaxare. Oare Cristi, concurentul de la „Insula Iubirii”, a făcut primul pas greşit?

Cristi şi ispita Cătălina sunt din ce în ce mai apropiaţi. Cei doi au fost surprinşi la piscină, iar momentul în care sexy blondina a apărut în costum de baie, Cristi abia şi-a mai luat mâinile de pe corpul ei.

Se pare că şi ispita de la „Insula Iubirii” are deja un preferat. „Practic Alin mi-a atras atenţia de la bun început, dar Cristi mi-a furat Pământul de sub picioare. Am de gând să continui cu amândoi”, a declarat Cătălina.

Deşi Cristi spune că nu s-a simţit atras de ea, gesturile lui spun altceva. Cum s-au comportat cei doi la piscină, vezi în materialul video de mai jos.


INSULA IUBIRII 2016: O noua editie a emisiunii INSULA IUBIRII este marti si miercuri (17 si 18 mai 2016) la Antena 1. Vom vedea cum se nasc idile, dar si rivalitati. Concurentii Insula Iubirii incep showul, insa rivalitatea este la cote maxime! Încep problemele intre concurenţii de la INSULA IUBIRII, spre exemplu Alin şi Cristi se bat pentru inima ispitei Cătălina. Emisiunea INSULA IUBIRII incepe la 20.30.

Din ediția de miercuri, 18 mai, a emisiunii INSULA IUBIRII nu vor lipsi nici lacrimile de dragoste și dor pentru partenerii de pe cealaltă insulă, dar nici semnele primelor slăbiciuni în fața ispitelor. Un enigmatic bilet va zgudui lucrurile pe insulă și, în timp ce unei ispite îi va da speranța întemeierii unei relații, unei concurente îi va aduce lacrimi și dezamăgire.

INSULA IUBIRII 2016.  Cuplurile vor alege să se expună pericolului, subestimând puterea brătării atunci când nu vor bloca ispitele care simt că sunt pe placul partenerilor lor. Fie o vor face din orgoliu, fie vor dori cu adevărat să-și testeze relația. Un singur concurent, Robi, va alege, pentru siguranța sa, să blocheze ispita pe care o consideră un posibil pericol. Cine va fi acela, telespectatorii vor afla miercuri, 18 mai, de la ora 20.30, la Antena 1, când se difuzează cea de-a treia ediție a emisiunii.

INSULA IUBIRII 2016. Alice e tristă și dezamăgită, în timp ce Alin spune că participarea la INSULA IUBIRII este cea mai frumoasă experiență din viața lui

După ce va vedea imaginile de la ceremonia focului în care Alin pare să-și dorească tot mai mult compania Cătălinei, Alice va trece prin toate stările posibile, de la negare la revoltă, de la tristețe la calm, de la îndoială la încredere. De departe, cea care pare să-și facă cele mai mari probleme legate de situația cuplului lor este Alice, care în trecut i-a iertat iubitului său și alte infidelități, dar care spune că de data asta nu ar mai fi dispusă să facă același lucru. Deși iubitul ei, Cristi, este și el atras de Cătălina, Jojo este foarte sigură pe ea și nu se teme de nicio ispită.

Nici nu au pășit bine pe insula care le-a separat de iubitele lor, că între bărbați au și apărut primele semne de rivalitate. Se pare că doi dintre concurenții de la „Temptation island – Insula iubirii” au pus ochii pe aceeași ispită cu care și-ar dori să petreacă departe de ochii celorlalți cât mai multe momente de intimitate.

INSULA IUBIRII 2016. Fetelor, luaţi-vă ADIO de la EL! Ispita supremă s-a însurat. Cum arată cea care l-a convins pe Matei să renunţe la burlăcie

Matei a devenit rapid ispita masculină cea mai râvnită din cel de-al doilea sezon „Insula Iubirii – Temptation Island”. Concurentele au ajuns chiar să se certe doar doar pentru a petrece puţin timp lângă el.

INSULA IUBIRII 2016. Ispitele îşi fac bine treaba! Apar primele rivalităţi între concurenţi iar o nouă ispită apare pe insula fetelor: „Poate să zăpăcească orice femeie, dacă-și pune în minte”

În cea de-a doua ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, ce va fi difuzată marți, 17 mai, de la ora 20.30, fetele au parte pe insula lor de o provocare: o nouă ispită, Tudor. Așa cum însuși se descrie, Costin Tudor este o personă optimistă, tonică, ce-și dorește să le facă pe fete să se deschidă și să se simtă bine.

INSULA IUBIRII 2016. Deea, mai sexy ca niciodată! Ispita a fost surprinsă în ipostaze super hot! Fanii au înnebunit când au văzut-o!

Cuplurile abia au ajuns pe „Insula iubirii” și deja spiritele s-au încins. În această ediție, surprizele se țin lanț! Si Elena de la „Insula Iubirii”, surprinsă în ipostaze extreeeem de sexy!

Una dintre concurentele de la „Insula Iubirii – Temptation Island” este mai obraznică decât am crede. Elena, partenera lui Saşa, s-a lăsat fotografiată în ipostaze extrem de sexy.