Minune la o biserică din Eforie: Maica Domnului se arată credincioşilor sub formă wi-fi

Maica Domnului se arată constănţenilor, printr-un semn de toată lumea ştiut! Sau, mă rog, prin semnal... Cum este posibil? Simplu. Mergi la Biserica Naşterea Domnului din Eforie Nord, te conectezi la internet şi primeşti semnal de la Naşterea Maicii Domnului, scriu jurnaliştii de la atitudineaonline.ro.

RomaniaTV.net
30 sept. 2014, 18:26
Minune la o biserică din Eforie: Maica Domnului se arată credincioşilor sub formă wi-fi

Aşa am ajuns în situaţia de a spune că Maica Domnului a ajuns să izvorască wireless, la Eforie Nord. Fără doar şi poate, e un semn că, pe măsură ce tot mai mulţi români devin familiarizaţi cu noile tehnologii, Biserica încearcă să ţină pasul cu ei. În afară de slujbele online şi spovedaniile prin camera web, mai nou, tot în beneficiul enoriaşilor, se practică şi conectarea prin wireless, fix în biserică.

Aşa că, la Parohia Naşterea Maicii Domnului din Eforie Nord, printre rugăciuni şi acatiste, între două liturghii şi o împărtăşanie, enoriaşii îşi pot verifica contul de Facebook sau pot accesa orice pagină web dorită. Cum ar fi să se spovedească online, chiar din biserică, ca să nu mai stea la coadă alături de ceilalţi credincioşi?