Monica Ghiurco, propunerea CA pentru funcţia de preşedinte-director general al TVR

Monica Ghiurco este propunerea Consiliul de Administraţie (CA) al SRTv pentru postul de preşedinte-director general al TVR, conform unor surse din cadrul instituţiei. Propunerea va fi trimisă în scris către Parlament.

06 apr. 2016, 08:43
Monica Ghiurco, propunerea CA pentru funcţia de preşedinte-director general al TVR

Consiliul de Administraţie (CA) al SRTv s-a întrunit miercuri, 6 aprilie, la sediul TVR, pentru a decide în privinţa viitorului preşedinte-director general al postului public, după ce în ziua de luni CA a şi informat conducerea Parlamentului în legătură cu această întrunire, potrivit Mediafax.

„Vă aducem la cunoştinţă că toţi membrii Consiliului de Administraţie se pot întruni în componenţa completă cel mai devreme miercuri 6 aprilie ora 9:00, la sediul TVR, pentru a recomanda candidatul la funcţia de PDG al CA al SRTv. Imediat după încheierea întâlnirii de miercuri, veţi primi în scris propunerea noastră”, potrivit scrisorii primite de conducerea Parlamentului.

Vicepreşedintele Senatului Ioan Chelaru a anunţat luni că propunerea privind postul de preşedinte-director general al TVR va fi discutată şi votată în plenul reunit luni, 11 aprilie, având în vedere că miercuri, 6 aprilie, comisiile de specialitate s-au reunit pentru a analiza propunerea CA al SRTV.

Pentru funcţia de preşedinte-director general (PDG) al TVR a candidat şi Irina Radu.