Povestea DRAMATICĂ a uneia dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood

A fost abuzată sexual, dependentă de alcool şi internată într-un spital de boli mintale, dar a reuşit să treacă cu bine peste toate acestea. În ultima perioada este mai apreciată pentru felul în care arată, decît pentru calităţile ei actoriceşti, scrie perfecte.ro. Bai Ling i-a impresionat pe paparazzi vara aceasta cu apariţiile ei sexy la plajă. 

RomaniaTV.net
09 sept. 2012, 10:00

Deşi pare o adolescentă de 18 ani, chinezoaica are, potrivit site-ului IMDB, 46 de ani. Bai Ling s-a facut remarcată cu rolurile sale din The Crow, Red Corner şi Wild Wild West, dar şi din serialele TV Entourage si Lost. 

Bai Ling a avut o viaţă controversată. Tânăra a trăit o adevarată dramă cât a fost trimisă în Tibet: a mărturisit că, împreună cu celelalte fete de vârsta ei din trupa de teatru, erau îmbătate şi abuzate sexual, în mod regulat, de către bărbaţii chinezi din aceeaşi tabără cu ele.

În urma unui asemenea viol, a rămas însărcinată şi a trebuit să facă avort. Bai Ling dă vina pe această perioadă neagră din viaţa ei pentru viitoarea sa dependenţă de alcool.

Ulterior, actriţa a fost internată şi într-o clinică de boli mintale. În 2008, Bai Ling a fost arestată pe aeroportul din Los Angeles pentru ca a fost prinsă furând două reviste şi nişte baterii. O lună mai târziu a fost amendată pentru tulburarea liniştii publice.