Scandalul de la noul sezon „Românii au talent” continuă. Andra este pusă între Rădulesca şi Călinescu

ROMANII AU TALENT 2015: După ce au anunţat cu surle şi trâmbiţe noua schimbare din cadrul juriului "Românii au talent", staff-ul emisiuni încearcă să mascheze problemele pe care le-au avut în trecut Mihaela Rădulescu şi Florin Călinescu.

RomaniaTV.net
20 oct. 2015, 09:51

ROMANII AU TALENT 2015: Mihaela Rădulescu a declarat pentru Libertatea.ro că este extrem de fericită că va forma o echipă cu Florin Călinescu, cu care de altfel a avut numeroase certuri în trecut, dar şi că îi va simţi lipsa lui Bebe Cotimanis.

„Sunt extrem de încântată de prezenţa lui Florin Călinescu în echipă!. Şi regret plecarea lui Bebe, căci a fost un partener minunat”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Această declaraţie a vedetei este însă, puţin impusă de către mai marii trustului, care au decis să schimbe şi ordinea juriului şi care îi roagă pe membrii acestuia să fie extrem de fericiţi.

Dacă în sezonul trecut juriul a fost împărţit pe categorii de vârstă, iar Mihaela a stat lângă Bebe, Andra, lângă Andi Moisescu, tura asta, producătorii au decis diferit. Tampon între Răduleasca şi Călinescu a fost pusă Andra, informează sursa citată.

Citeşte şi  Florin Călinescu, ANUNŢ pentru toţi concurenţii de la „Românii au talent”