Şocant. Fetiţe de grădiniţă din România, dansatoare la bară FOTO

Vremurile grele se resimt chiar şi în lumea dansatoarelor la bară. După ce a năucit mii de bărbaţi cu mişcările lascive, o dansatoare celebră le învaţă una dintre cele mai "porno" meserii pe fetiţele de grădiniţă.

14 aug. 2014, 07:54

Adina Gherasim a devenit celebră după ce a tăiat răsuflarea bărbaţilor cu cel mai incendiar dans la bară, scrie spynews.ro. Intrată într-un con de umbră, frumoasa arădeancă s-a reprofilat rapid şi s-a apucat de dăscălit copii.

Citeşte şi Blonda de la Românii au Talent îşi deschide şcoală specială de dansat la bară. Are deja cinci eleve FOTO

Dacă vă gândiţi că este vorba despre vreun curs de limbă străină, teatru sau pictură, greşiţi, pentru că tânăra este coregraful unei şcoli de dans la bară, unde, surpriză!, învaţă fetiţele de grădiniţă să danseze lasciv.

Citeşte şi SCENE LESBI pe plajă. Dansatoarea la bară de la Românii au talent, MOMENTE FIERBINŢI cu o brunetă

Scandal de proporţii în Marea Britanie

Deşi pentru părinţi şi cele mici mişcarile învăţate la cursuri par a fi inocente, pentru apărătorii drepturilor copiilor sunt dovada unei crime ce ar trebui pedepsită cu închisoarea. Un caz similar a stârnit un scandal de proporţii în Marea Britanie. Cu toate acestea, focoasa brunetă poate scăpa basma curată pentru că ea se declară coregraf de dans la bară acrobatic şi este mândră nevoie mare de noua funcţie, iar în România nu există vreo lege care să pedepsească asemenea tratamente aplicate minorilor.