Blonda de la Românii au Talent îşi deschide şcoală specială de dansat la bară. Are deja cinci eleve FOTO

Adina Gherasim este o aradeanca focoasa, care a facut furori la Romanii au Talent dansand la bara. Atunci tanara prefera culoarea blonda, iar o perioada s-a vopsit roscata, iar noul look a facut ravagii.

13 aug. 2014, 07:19

Frumoasa aradeanca, Adina Gherasim, a spus dupa participarea la Romanii au Talent ca vrea sa isi deschida prima scoala de dans la bara din Romania, iar de atunci numai la asta a lucrat, scrie cancan.ro.

Citeşte şi SCENE LESBI pe plajă. Dansatoarea la bară de la Românii au talent, MOMENTE FIERBINŢI cu o brunetă

Intre timp ea a avut timp si de o schimbare radical de look, din o blonda sexoasa, ea s-a transformat, pentru o scurta perioada de timp, intr-o roscata extreme de apetisanta.

Citeşte şi Cum arată cea mai GRASĂ DANSATOARE la bară din LUME. 114 KILOGRAME de ENERGIE VIE VIDEO

Adina a spus ca visul ei mai are un pas si va fi realizat, iar acum este ocupata pana peste cap cu inscrierile. „Pana acum au sunat doar fete, pana acum sunt cam cinci fete inscrise oficial. Cursurile vor incepe de pe 1 septembeie, dupa ce se va incheia perioada de inscriere. Pana pe 28 august sunt inscrierile, iar eu o o sa tin cursurile. Este ceva nou, vor fi chiar copii care vor face antrenamente”, a spus mandra nevoie mare frumoasa blonda.