Un nou scandal cu PROSTITUATE în care sunt implicaţi medici, politicieni, primari: Sex plătit cu minore

Liderii grupării infracţionale specializată în săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi exploatare sexuală a minorelor urmează să fie audiaţi în cursul acestei zile la sediul DIICOT Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin.

11 feb. 2015, 10:45
Un nou scandal cu PROSTITUATE în care sunt implicaţi medici, politicieni, primari: Sex plătit cu minore

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Mehedinţi, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Mehedinţi, experimentatul Constantin Şopalcă, efectuează cercetări cu privire la activitatea infracţională a unei grupări de crimă organizată.Surse din rândul anchetatorilor spun că până la această oră au fost audiate 15 din cele 25 de fete, care erau exploatate sexual, scrie Informaţia de Severin.

BOMBĂ! Cine era capul răutăţilor în dosarul „Prostituţie în showbiz”! STENOGRAME INCENDIARE

Gruparea infracţională era condusă de doi bărbaţi din Drobeta Turnu Severin şi unul din Băile Herculane, care este proprietarul unei pensiuni.

Printre clienţii acestor tinere, multe din ele minore, se află nume importante din Drobeta Turnu Severin, politicieni locali, avocaţi de succes, medici, poliţişti.

De la domiciliul acestora au fost ridicate calculatoare, unde proxeneţii aveau fotografii cu tinerele pe care le exploatau.

Unii dintre ei erau destul de generoşi cu tinerele comandate de la proxeneţi. De exemplu, un primar a oferit suma de 1000 de lei pentru o minoră îmbrăcată în crăciuniţă pentru un dans lasciv, fără contact sexual.

Clienţii „fetiţelor” din showbiz aveau fetişuri murdare. „Le cerea să le pupe…..”