Accident GRAV în Capitală, provocat de o afaceristă. Poliţiştii, acuzaţi că încearcă să muşamalizeze cazul VIDEO

O milionară din Capitală a lovit o maşină care a ricoşat în alte patru autoturisme. Cinci persoane au fost rănite, printre care şi un copil. Afacerista e acum cercetată penal, dar şoferii păgubiți susțin că poliția încearcă să mușamalizeze accidentul, informează România TV.

16 aug. 2016, 12:31
Accident GRAV în Capitală, provocat de o afaceristă. Poliţiştii, acuzaţi că încearcă să muşamalizeze cazul VIDEO

Afacerista care a provocat acest accident se numeşte Carmina Dumitrescu. Martorii spun că ea circula cu viteză excesivă și că a trecut peste linia de tramvai. A intrat în plin în mașinile care staționau regulamentar la semafor.

În urma impactului, cinci persoane au fost duse la spital printre care şi afacerista. Alte patru persoane au suferit răni în urma accidentului. Este vorba chiar şi despre un copil de 4 ani care a stat mai mult timp sub observație medicală.

Unul dintre șoferii păgubiți are multe semne de întrebare despre anchetă.

„Supărarea vine în primul rând cum poliţia chiar la faţa locului a înţeles să respecte ceea ce s-a întâmplat acolo cu adevărat, iar când ne-a chemat la declaratii, a refuzat să îmi ia declaraţia”, a spus acesta.

Mai mult, șoferul păgubit, susține că nu s-au cerut imaginile care arată cum afacerista a trecut peste linia continuă și a mers apoi şi pe linia de tramvai.

„Chiar am spus în declaraţie numărul autobuzului RATB de unde se poate obţine filmarea. Şoferul din Skoda care a fost mai grav a întrebat-o pe doamna „dar măcar o urmă de regret sau să vă cereţi scuze”. A răspuns „Ah bine. Îmi pare rău”, a spus bărbatul.

Două dintre mașinile implicate în accident sunt distruse complet, iar şoferii se tem că nu își vor recupera banii în totalitate de la asigurări. Pe numele afaceristei s-a deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă. Până acum, polițiștii nu au trimis un punct de vedere cu privire la acest caz.

Citeşte şi Accident în Cluj. Patru maşini au fost avariate VIDEO