Accident grav în Bistriţa-Năsăud: două persoane au decedat, iar una a fost rănită

Două persoane au decedat, iar o a treia a ajuns în spital în urma unui accident de circulaţie violent produs, în noaptea de duminică spre luni, pe Drumul Naţional 17, în judeţul Bistriţa-Năsăud, între localităţile Şintereag şi Beclean.

12 sept. 2016, 05:01
Accident grav în Bistriţa-Năsăud: două persoane au decedat, iar una a fost rănită

Reprezentanţii IPJ Bistriţa Năsăud au declarat că şoferul unui autoturism s-a izbit de un TIR încărcat cu lemne, care circula în faţa sa.

În urma impactului, pasagerul din dreapa faţă şi un alt pasager, aflat pe bancheta din spate a autoturismului, au decedat pe loc, pentru scoaterea victimelor din maşină fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare, transmite Mediafax.

“La faţa locului au fost găsite trei victime, două dintre ele încarcerate într-un autoturism care a colizionat din spate un TIR încărcat cu lemne. Singurul care nu a avut nevoie de ajutorul echipajului de la descarcerare a fost şoferul care a fost preluat de echipajul de Terapie Mobilă Intensivă, stabilizat şi transportat la spital. Celelalte două persoane aflate în maşină prezentau leziuni incompatibile cu viaţa. Intervenţia a fost foarte dificilă deoarece autoturismul a intrat aproape total sub încărcătura TIR-ului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud, plutonierul major Marius Rus.

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili împrejuările în care s-a petrecut accidentul şi pentru a stabili identitatea victimelor.