Adela Popescu a aflat sexul copilului. Cântăreaţa, emoţionată: Viaţa ştie ce e mai bine pentru noi

Adela Popescu şi Radu Vâlcan aşteaptă un copil. Anunţul a fost făcut, săptămâna trecută, pe blogul artistei. Cei doi sunt în culmea fericirii şi aşteaptă cu nerăbdare momentul când îşi vor strânge în braţe copilul. Luni, artista a mărturisit că aşteaptă un băieţel.

04 ian. 2016, 13:12
Adela Popescu a aflat sexul copilului. Cântăreaţa, emoţionată: Viaţa ştie ce e mai bine pentru noi

După ce Adela Popescu s-a căsătorit în mare secret la sfârşitul lui septembrie cu Radu Vâlcan, au început să apară deja zvonuri cum că artista ar fi însărcinată. Ei bine, de data asta totul e oficial. Adela a mărturisit că aşteaptă un copil şi este în culmea fericirii. Ba mai mult, cântăreaţa a scris pe blogul său că aşteaptă un băiat.

Vezi şi: Radu Vâlcan, declaraţie emoţionantă despre sarcina Adelei. Vezi cu cine vrea să semene copilul

„Dragii mei cei mai dragi, nu stiu voi cum vi-l imaginati pe Radu ca tata, dar sigur el se proiecta cam asa: jeansi prespalati, bocanci, tricou alb simplu de bumbac, eventual o caciula, ochelari de soare si… o zana superba creola cu ochi verzi calare pe gatul lui care sa-i spuna cat de mult il iubeste. Fata tu’ tata. Ei bine, viata stie ce e mai bine pentru noi, asa ca astazi am aflat ca vom avea un baietel! Suntem foarte foarte fericiti si abia astept sa va descriu care este si proiectia mea cu putulica asta mica ce ne-a dat viata peste cap in cel mai frumos mod cu putinta, a scris Adela Popescu pe blogul sau.